Quantcast

Beždžionės užmušė žaidžiantį berniuką: trimetis mirė vietoje

Indijos laikraštis „Telangana Today“ pranešė, kad Indijoje beždžionės užmetė akmenį ant trejų metų vaiko galvos ir jį užmušė. Kaimo, kuriame įvyko nelaimė,  gyventojai pasakojo, kad Devunuri Abhinavas, Radžitos ir Srikanto sūnus, žaidė prie savo namų, kai akmuo nukrito jam ant galvos. Vaikas mirė vietoje.

Teigiama, kad incidentas įvyko Katukuri kaime, Telanganos valstijoje, esančioje pietinėje Indijoje. Vaikas žaidė savo namo kieme, o ant namo stogo siautėjo grupė makakų. Gyvūnai šokinėjo ir bėgiojo ant stogo, akmuo ėmė riedėti ir nukrito berniukui ant galvos.

Pagal kitą, vietos gyventojų išsakytą versiją beždžionės tyčia metė akmenį į vaiką.

Berniukas prieš šešis mėnesius nukrito ant peilio, kuris  perrėžė jam gerklę. Gyvybė pakibo ant plauko. Tėvams pavyko išgelbėti sūnų atlikus operaciją, kuri gimdytojams kainavo 5 rupijas. Vaikas jau buvo beveik atsigavęs po nelaimės, kai ant jo galvos užkrito akmuo.

Pasak leidinio, kaimo, kuriame įvyko nelaimė, gyventojai ne kartą skundėsi įžūliu beždžionių elgesiu. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

??

?? portretas
Pas mus nukrinta žemė ant stovinčio balkone, labai daug kartų, ir niekas nesistebi, o ten tik nukrinta ant peilio, akmuo nukrinta iš dangaus, "labai suprantami" dalykai. Gal ir pas mus perims tą meną nukristi ant kulkos, lazdos, juk lietuviai ne durnesni

beždžionės užmušė

beždžionės užmušė portretas
šuo sukandžiojo, gyvatė įgėlė....sąrašą galima būtų tęsti be pabaigos. O priežąstis viena - suaugusiųjų neprižiūrimi vaikai.

tadas

tadas portretas
panasiu, tik didesniu akmeniu zurnalistas vaikysteje per galva gavo. liko gyvas...
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių