Quantcast

Baltarusijoje patvirtintų COVID-19 atvejų skaičius viršijo 60 tūkst.

Baltarusijoje patvirtintų užsikrėtimo koronaviruso infekcija (COVID-19) atvejų skaičius ketvirtadienį viršijo 60 tūkstančių, pranešė šalies Sveikatos apsaugos ministerija.

Šalyje per pastarąsias 24 valandas patvirtinus 437 naujus infekcijos atvejus, bendras susirgimų infekcija skaičius Baltarusijoje išaugo iki 60 382. Per praėjusią parą užfiksuoti penki nauji mirties atvejai, susiję su COVID-19.

Nuo epidemijos pradžios Baltarusijoje mirė 367 žmonės, kuriems buvo diagnozuotas koronavirusas ir kurie sirgo įvairiomis lėtinėmis ligomis. Pasveiko – 41 448 pacientai.

Baltarusija iki šios dienos atliko daugiau kaip 919 tūkst. COVID-19 testų.

Baltarusijoje karantinas taip ir nebuvo paskelbtas. Nepaisant didelio užsikrėtusiųjų skaičius, šalyje tebevyksta masiniai renginiai ir šiuo metu Baltarusija yra įsitraukusi į rugpjūčio 9 d. vyksiančių prezidento rinkimų kampaniją.

Pernai gruodį Kinijos Uhano mieste prasidėjęs naujojo koronaviruso sukeliamo susirgimo protrūkis išplito į daugumą pasaulio šalių ir kovo 11 d. Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) pripažino jį pandemija.

Visame pasaulyje koronavirusu užsikrėtė jau daugiau kaip 9,5 mln. žmonių, per 485 tūkst. mirė. Nuo ligos visame pasaulyje pasveiko daugiau kaip 5,1 mln. žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aha

Aha portretas
Antraštė apie nieką. O kad patvirtintų atveju sumažėjo dvigubai tai čia tur but per geros naujienos, neatitinka gąsdinimo koncepcijos.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių