Quantcast

Baltarusija tiria migranto mirties prie sienos su Lietuva mirties aplinkybes

Baltarusijos tarnybos pradėjo tyrimą dėl migranto kūno, rasto šalia sienos su Lietuva, ketvirtadienį pranešė televizija „Belarus 1“.

„Vyro lavonas buvo rastas spalio 5 dieną. Jis gulėjo krūmuose vos už 500 metrų nuo valstybės sienos su Lietuva“, – sakoma televizijos pranešime.

„Belarus 1“ pridūrė, kad pareigūnai prie kūno rado mobilųjį telefoną, plastikinių kortelių ir dokumentų.

Polocko valstybės sienos apsaugos būrio atstovas Dzianisas Hlebko sakė, kad rasti dokumentai buvo išduoti 1992 metais gimusiam Šri Lankos piliečiui.

Atstovas pridūrė, kad šis asmuo veikiausiai buvo išstumtas iš Lietuvos teritorijos.

„Pagal turimą operatyvinę informaciją, šis asmuo priklausė vienai iš grupių, kurias Lietuvos jėgos struktūrų darbuotojai ne kartą mėgino neteisėtai išstumti į Baltarusijos teritoriją. Dėl šio fakto atliekamas tyrimas“, – sakė Dz. Hlebko.

Baltarusijos tyrimų komiteto atstovė Oksana Lazko sakė, kad tyrėjai dėl šio incidento apklausė vietos gyventojus.

Europos Sąjunga kaltina Baltarusijos režimą migrantų srautų organizavimu ir vadina tai hibridine agresija keršijant už bloko sankcijas Minskui dėl represijų prieš opoziciją. Lietuvoje, Latvijoje ir Lenkijoje dėl migrantų krizės pasienio rajonuose įvesta ekstremalioji padėtis, pradėta statyti pjaunančios vielos užtvara, stiprinama sienų apsauga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Mūsų sadistams bus atsilyginama tuo pačiu. Nenustebkit, kai pradės lietuvaičius skersti ir mušti musulmoniskose šalyse. O tau, kvaiša Morgana, ten geriau išvis ten nesirodyt....pati žinai, kuo baigsis., kai pereis per tave visas negrų kaimas...

Anonimas

Anonimas portretas
Aferistas neturi priejimo prie privogtu tautos pinigeliu ---ir jo praruge smegeneles rezga visokias pasakas... Jau visos valstybes zino kolukiecio paistalus;;; tik gaila,kad kad azijatai susigundo senuko pazadais -ilysti i ES,,,kur kai kurie randa savo mirti... Aciu musu pasienio SERGETOJAMS,,kad sustabdo slenkanti mara

Morgana

Morgana  portretas
Kodėl Baltarusiai turistams nesuteikia viešbučio. Juk nusiperka. Šiaip visi valkatos nelaukiami
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių