Quantcast

Armėnija teigia patyrusi Turkijos antpuolį, pastaroji tai oficialiai paneigė

Armėnija antradienį pareiškė, kad iš Azerbaidžano teritorijos atskridęs turkų naikintuvas F-16 numušė jos karinį lėktuvą Su-25, tebesitęsiant įnirtingoms kovoms dėl separatistinio Kalnų Karabacho regiono.

„Armėnų orlaivį Su-25 numušė turkų karinis lėktuvas F-16,.. atskridęs iš Azerbaidžano teritorijos“, – feisbuke parašė Armėnijos gynybos ministerijos atstovė Šušan Stepanian, pridūrusi, kad „armėnų pilotas herojiškai žuvo“.

Netrukus po šio pareiškimo naujienų agentūra „Bloomberg“ pranešė, jog Turkijos prezidento atstovas Fahrettinas Altunas paneigė, kad jo šalies oro pajėgos numušė armėnų karinį lėktuvą.

„Armėnija turėtų pasitraukti iš savo okupuojamų teritorijų užuot griebusis pigių propagandos triukų“, – sakė F. Altunas.

Baku taip pat paneigė, kad turkų pajėgos numušė armėnų orlaivį.

„Tai eilinė dezinformacija iš armėnų pusės“, – tvirtino Azerbaidžano gynybos ministerijos atstovas Vagifas Dargahli, tačiau nepakomentavo teiginio, kad F-16 esą atskrido iš Azerbaidžano.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šaunuoliai Azerai

Šaunuoliai Azerai  portretas
Labai teisingai atsiima savo žemės kurias okupavo Putinas su savo Armėnijos kolonija. Kaži iš kur pas arnenus tiek ginkluotės kai ekonomika vos bepasivelka. O gi Pugabė tiekia. Visur kur Pugabė kiša nagus mirtis ir neviltis. Turkai taip pat šaunuoliai. Sirijos diktatorių aplamdė, Libijoje vatnyku pavertė 200 kroviniu.

Anonimas

Anonimas portretas
Kumpanosiams teks pasitraukti iš okupuoto Karabacho.

dabar

dabar portretas
yra ????? kas darosi su nato ir kas ji valdo ar tas statytinis /vaas/ kuris nieko nedaro kai 2 nato turkija ir graikija su prancuzais beveik karo padetyje o si fanatika ergana nera kam suvaldyt ar ne pompeo provokacija kad ir Trumas jo uzblokutas ir daro ka nori kaip irano generolo nuzudymas mosad pagalba ir visas sis PK eskaluojamas butent zydjankiu ilindusiu pas haholus ir lendanci/u baltarusijon o siandien dar macrona pasiunte lithujanjon ir kam visa tai jei vyruso fone sitiems /ponams/ politstogas avaziavo ir gala su galu nesuderina budami patys politasiais nori buti /stirlicais/ bet nesiderina ir nesiderins nes ateina galas visom nieksybem?...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių