Quantcast

Apžvelgė karo eigą: po atakos gavę atkirtį okupantai „tepė slides“

  • Teksto dydis:

Karo ekspertai „Locked N' Loaded“ apžvelgė situaciją fronte. Pasak jų, Izyume ir centre tęsiasi sunkūs mūšiai, o Zaporižėje – lokalūs susidūrimai.

Charkive kontaktinė linija nejuda, daug darbo žvalgams ir artilerijai, rašė „Locked N' Loaded“.

„Visgi kuo pasidžiaugti yra – sektoriuje pasirodė ukrainiečių salvinės artilerijos sistemos „Bureviy“. Tai rusiško „Uragan“ analogas. 220 mm amunicija gali pasiekti taikinius iki 35 km, o naujausios versijos raketos – iki 65 km“, – aiškino jie.

Izyume vykdytos agresoriaus atakos nebuvo sėkmingos, o Syverske agresorius vėl ieško taktinių atsakymų, kaip pralaužti ukrainiečių gynybą ruože į rytus.

„Tikėtina, kad rusai artilerijos ir aviacijos ugnimi bando sukaustyti ukrainiečių pajėgas, kad šios negalėtų reaguoti, kol visa jėga yra bandoma taranuoti Verkhnokamyanską. Šiame sektoriuje matome minėtas agresoriaus keičiamas atakos kryptis, kai gynybą bandoma pramušti vis kitoje vietoje bei iš kelių pusių atakuoti vieną gynybos tašką. Kol kas puolimo veiksmai rezultatų neduoda – ukrainiečiai sėkmingai apsigina“, – rašė karo ekspertai.

Centre tęsiasi sunkūs mūšiai, o Zaporižėje – lokalūs susidūrimai.

„Agresorius pabandė atakuoti prie Blahodatnės, bet gavęs atkirtį „tepė slides“ iš kur atėjęs. Daug darbo artilerijai“, – komentavo „Locked N' Loaded“.

Ukrainiečių aviacija ir toliau aktyvi.

„Dar kartą smogus Antonovo tiltui, okupantai skėsčioja rankomis, svarsto apie naujo tilto statybą“, – rašė ekspertai.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeLocked N Loadedkaro eigaapžvalga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių