Quantcast

Ant lietuvės sofą užmetę vyrai pripažino kaltę

  • Teksto dydis:

Škotijos teisme dar kartą buvo atversta byla, kurios pagrindinė auka – 31-erių lietuvė Edita Butkevičiūtė. Kuriozinė situacija virto tikra tragedija – ant lietuvės darbininkai užmetė sofą, moteris patyrė itin sunkius ir gyvenimą kardinaliai pakeitusius kūno sužalojimus.

Balandžio 20-ąją, po nelaimės praėjus pusantrų metų, vyrai pripažino savo kaltę. Aberdeeno šerifo teisme 27-erių Barrie Law ir 33-ejų Lee Morrisonas sutiko pasielgę neapdairiai bei neatsakingai ir pripažino savo kaltę, rašo BBC. Per paskutinį teismo posėdį vyrai teisme nedalyvavo. Nuosprendžiai jiems bus paskelbti vėliau.

Po bylos klausymo, E. Butkevičiūtė per savo advokatus išplatino pranešimą.

„Praėjo jau daugiau nei metai po nelaimės, o mano nugaroje vis dar susuktos metalinės plokštės. Kasdien jaučiu didelį fizinį skausmą, negaliu sėdėti ilgiau nei 40 minučių, po nelaimės nebegalėjau grįžti į darbą. Džiaugiuosi, kad šie du vyrai pripažino savo kaltę ir labai tikiuosi, kad kiti, žinodami mano istoriją, iš to pasimokys.

Negalima taip paprastai mėtyti sunkių daiktų, tai yra neatsakingas elgesys. Tokie neatsakingi poelgiai keičia žmonių gyvenimus ir aš esu to įrodymas“, – skelbė lietuvė.

Moteris pasakojo, kad sulaukė daug pagalbos ir iš draugų, ir iš artimųjų, tačiau labiausiai dabar norėtų užgydyti ne tik fizines, bet ir psichologines žaizdas ir priimti naują gyvenimą.

Naujienų portalas ANGLIJA.today primena, kad Aberdeeno mieste, 2019-ųjų gruodį grožio salone „Nailco“ dirbusi lietuvė trumpam išėjo į lauką pakalbėti telefonu. Tuo metu pastato viršuje vyko remonto darbai. Darbininkai neapsižiūrėjo, ar apačioje nesibūriuoja žmonės ir, nepatikrinę galimos žalos, nuo stogo numetė didelę ir sunkią sofą.

Moteriai buvo sulaužytas stuburas, sulaužytas šlaunikaulis, čiurna, pažeisti plaučiai. Prispausta sunkios sofos, lietuvė pragulėjo geras 40 minučių, kol jos pagalbos šauksmą išgirdo praeivis, kuris skubiai iškvietė greitąją pagalbą. Ilgą laiką E. Butkevičiūtė praleido ligoninėje, jai atlikta ne viena operacija.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/ant-lietuves-sofa-uzmete-vyrai-pripazino-kalte



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arijas

Arijas portretas
Kokie ten babajai dirbo?

Albuks

Albuks portretas
Kur tik tų lietuvių nėra.

Alv

Alv portretas
Gyrgh
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių