Quantcast

Anglijoje nužudytos 9-metės L. Valutytės byloje – pirminė išvada: mirtinu tapo dūris į krūtinę

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo, kad preliminari 9-metės lietuvės Lilijos Valutytės mirties Bostone priežastis – durtinė žaizda krūtinėje, rašo lincolnshirelive.co.uk.

„Man buvo pasakyta, kad atlikta teismo medicinos ekspertizė. Ją atliko daktaras Stuartas Hamiltonas, – kalbėjo laikinas Linkolnšyro vyresniojo koronerio pareigas einantis Paulas Smithas.

Pasak jo, pateikta preliminari mirties priežastis – durtinė žaizda krūtinėje. Teigiama, kad laukiama tolesnių tyrimų. Mirtis oficialiai patvirtinta liepos 28 dieną Bostono Piligrimų ligoninėje, o mergaitės kūną atpažino patėvis Aurelijus Savickas rugpjūčio 2-ąją.

Detektyvė ir vyriausioji inspektorė Jennifer Lovett ketvirtadienį, rugpjūčio 4 dieną sakė, kad baudžiamasis tyrimas tęsiamas. Ji apibūdino tragišką 9-metės mirtį kaip širdį draskantį atvejį, palietusį daug žmonių Bostone ir tolimesniuose regionuose. Detektyvė pabrėžė, kad mergaitės šeimos gerovė tebėra prioritetas.

Primename, kad praėjusią savaitę Anglijoje, Bostone, 22-ejų metų lietuvis Deividas Skebas, įtariama, mirtinai subadė 9-erių L. Valutytę. Mirusios mergaitės šeima dabar slapstosi, nes bijo, kad į juos taip pat gali būti nusitaikyta, rašė „The Sun“. Aukos mamą, jos vyrą ir kitą jų penkerių metų dukrą policija perkėlė į slaptą vietą.

D. Skebas pirmadienį atvyko į teismą. Kaip rašė „The Sun“, lietuviui buvo skirta kardomoji priemonė – suėmimas. Kitas teismo posėdis paskirtas rugsėjo 19 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Purmaliai

Purmaliai portretas
Lietuvių susara suvažiavusi į svetimą šalį labai pasirodo iš geros pusės ,tokius brudus karti reikia , jie nieko nebijo nėra mirties nuosprendžio !

man tik įdomu

man tik įdomu portretas
kiek straipsnių apie šitą mergaite ir kiek paskutiniu metu apie Jurbarko mergaite, kodėl vaikinai tų pačių metų žudo ar bando nužudyti taip vadinamos marijos žemės moteriškos lities asmenybes, gal su mūsų jaunimu kažkas negerai

tomas

tomas portretas
tai nurasom ant raupsu ir viskas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių