Quantcast

Anglijoje negailestingai sukapoto lietuvio gedi draugai: sukurtas ir paramos fondas

  • Teksto dydis:

Pirmadienio pavakarę Anglijos Wolverhamptono mieste mečete nužudyto jauno lietuvio Pauliaus Petrašiūno bičiuliai dėl netekties reiškia užuojautą velionio gyvenimo draugei, likusiai su mažu sūneliu ant rankų. Internete taip pat sukurtas ir paramos fondas šeimai, kuriame renkamos lėšos lietuvio laidotuvėms ir kitoms būtiniausioms reikmėms.

Savaitės pradžioje mečete sukapoto P. Petrašiūno gyvenimo draugė Taylaa Shakeishaa socialiniame tinkle prieš kelias dienas pasidalijo judviejų nuotrauka su prierašu: „Iš pradžių mes buvome artimi draugai, po to jis tapo mano vaikinu. Buvau su juo kasdien. Net galvojau apie kūdikį. Aš tokia pamišusi“, – mintimis socialiniame tinkle „Facebook“ dalijosi ji.

Kaip skelbiama Didžiosios Britanijos žiniasklaidos priemonėse, lietuvis ir jo mylimoji kartu vos prieš vienerius metus susilaukė sūnaus Kingsley.

Po įrašu netrūko jautrių komentarų su užuojautos žodžiais. „Ilsėkis Rojuje, Polai. Mano mintys su tavimi Tay ir tavo šeima. Išlikite stiprūs“. „Man taip gaila dėl tavęs ir tavo mažylio“. „Išlik stipri dėl sūnaus“. „Polas dabar ilsisi ramybėje. Tikiuosi, kad ir tu rasi kelią, kuris išgydys skausmą“.

Nuoširdžią užuojautą socialiniame tinkle išreiškė ir T. Shakeishaa mama: „Ilsėkis ramybėje, aš tavimi didžiuojuosi. Tikiuosi, kad ir tu rasi kelią, kuris išgydys skausmą“.

Tam, kad sunkią minutę pagelbėtų šeimai ir materialiai, P. Petrašiūno draugai sukūrė internetinį paramos fondą, kuriame sukauptos lėšos, kaip teigiama, bus skirtos jauno lietuvio laidotuvėms ir kitoms būtiniausioms reikmėms.

Kaip jau skelbta portale remiantis informacija, pateikta anglija.today, nelaimė nutiko liepos 13 d. Chevril Rise gatvėje, apie 17.20 val. Čia girdėjosi riksmai, o galiausiai esą pasigirdo ir žodžiai: „nedaryk to“.

Įvykio vietoje tądien buvo ir medikų sraigtasparnis, tačiau lietuvio gyvybės išgelbėti nepavyko.

West Midland policijos pareigūnai išplatino ir užpuoliko nuotrauką, jis iki šiol ieškomas. Tai – 20-metis Seanas Bulle. Pareigūnai tvirtina sulaukę nemažai skambučių ir parodymų, kur galėtų būti žudikas, tačiau jis iki šiol sėkmingai slapstosi.

Bylos tyrėjas Jimas Mahonas kalbėjo: „Mes sunkiai dirbame ties šia byla, kad išsiaiškintume, kas įvyko tą lemtingą popietę. Jei kas nors žinote, kur galėtų slapstytis užpuolikas, prašome informuoti. Taip pat rekomenduojame būti atsargiems. Galbūt kas nors jį priglaudėte ir nieko nežinote apie įvykdytą išpuolį“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Swindon

Swindon portretas
Nigeriui neraikia dauk priežaščių jie daugelis narkomanai,pavadink jam girdint negru gali prarasti ir gyvybę,esam susidūrę už pavadinta negru išdzužė mašinos ir namų langus.

Tulpei

Tulpei portretas
Labs tulpiau ciulpk desriu, iir as tau nagine noreciau apkapoti, kad baigtum sud rasineti. Nenulaikysi savo pimpio, siknaskyle.

Thomas

Thomas portretas
Londone tai jau tapo kasdienybe. Juodi laukiniai padarai,nesvarbu kokiais keliais pateke i uk,laisvai vaiksto gatvemis ir visi apsinarkasine. Juodis pats save bijo pavadinti zmogumi jei yra be peilio rankoveje ir nepsvaiges nuo narkotiku. Anglijos valdzia i juos ziuri atlaidziai ir ka nors paraso tik tada,kai ka nors papjauna. Bet beveik niekada nepranesa,kad tai black wild animal padare. Uztat jie cia jauciasi desimteriopai geriau,nei savo afrikoje. Ir dar jiems per uzpakali bruka visas imanomas lengvatas ir pinigines pasalpas. Uztat jiems anglija seniai yra tapusi ju veislynu.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių