Quantcast

Akibrokštas veganų festivalyje: du vyrai pradėjo valgyti voveres (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Londone vykęs veganų festivalis nepraėjo be incidentų – du vyrai, demonstratyviai pradėję valgyti voveres, šiomis dienomis sulaukė bausmių.

Kaip praneša užsienio žiniasklaida, incidentas įvyko šių metų kovo 30-ąją Soho kvartale, kai veganišką gyvenimo būdą propaguojantys žmonės surengė savo festivalį.

Žmonės dalijosi savo idėjomis, bandė paaiškinti savo sprendimą bei susidomėjusiems pasakojo, kodėl pasirinko tokį kelią. Masinėje šventėje susirinkę asmenys skelbė, jog ne tik nevalgo mėsos, bet ir nepritaria jokių gyvūnų naudojimui maistui, rūbų ar kitų reikmių gamybai.

Augalinės kilmės maisto produktų vartojimas, kaip teigė individai, skatina sveiką gyvenseną, jauseną ir mąstyseną.

Šventei tęsiantis, prie veganų būrelio priėjo du vyrai, kurie demonstratyviai, atsinešę negyvas voveres, pradėjo jas valgyti. Šis veiksmas sukėlė pasišlykštėjimą visiems aplinkiniams, tačiau, nors aplinkui ir vaikščiojo vaikai, išsišokėliai net nebandė sustoti.

Galiausiai paaiškėjo, kad šie vyrai yra 22 metų Deonisas Khlebnikovas ir 29 metų Gatis Lagzdinsas, kuriems po incidento buvo pateikti kaltinimai už viešosios tvarkos pažeidimą.

Westminsterio Magistratų teisme valstybinį kaltinimą palaikiusi Natalie Clines, įvertinusi vyrų elgesį, teigė, kad tokie veiksmai buvo suplanuoti iš anksto bei gerai apgalvoti.

„Vyrai teigė, kad yra prieš veganizmą ir norėjo atkreipti dėmesį į pavojus, kurie kyla nevalgant mėsos, tuomet ir nusprendė viešai suvalgyti negyvas ir neapdorotas voveres. Jie sąmoningai pasirinko vietą, kurioje buvo veganai – tai šlykštus ir nebūtinas elgesys. Vyrai nepaisė prašymų sustoti ir tokiu būdu sutrikdė visuomeninę rimtį, nuliūdino žmones, tarp kurių buvo ir mažų vaikų“.

Po tokio protesto Londono gyventojai atsipirko piniginėmis baudomis – D. Khlebnikovui skirta 200 svarų sterlingų bauda, o į teismą neatvykusiam G. Lagzdinsui 400 svarų sterlingų bauda.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Idiotai konkretus.

...

... portretas
Skanu (!?) ir SVEIKA!

Anonimas

Anonimas portretas
Maladci!!!:D
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių