Quantcast

Absurdas: po COVID-19 testo gavo baudą

  • Teksto dydis:

Automatizuotos sistemos Jungtinėje Karalystėje gerokai palengvina gyvenimą, tačiau technika  kartais sukelia absurdiškas situacijas.

Rytų Londone gyvenantis 52 metų Geoffas Pughas sulaukė baudos už nesumokėtą automobilio statymą aikštelėje prie „Edmonton Green“ prekybos centro.

Pažeidimą užfiksavo automatinės sistemos – jos nustatė, kad vyrui priklausantis automobilis stovėjo aikštelėje ir mokesčio nesumokėjo.

Sistema neklydo, tačiau ji nežinojo aplinkybių.

O jos yra tokios, kad vyras liepos 7-ąją atvežė savo šeimą į minėtoje aikštelėje įrengtą laikiną COVID-19 testavimo vietą. Joje žmonės patikrinami net neišlipus iš automobilio – mėginys testui paimamas specialiu tamponu.

Taigi, įvažiuojančio automobilio registracijos numerius nuskaitė sistemos kameros, o išvažiuojant technika vėl nuskenavo numerių plokštę bei automatiškai konstatavo, jog už statymą nebuvo sumokėta.

Savininkui skirta 90 svarų sterlingų bauda.

Kai britas istoriją paviešino, automobilių statymo mokesčius kontroliuojanti kompanija nuobaudą panaikino ir atsiprašė žmogaus.

Taip žadama pasielgti ir su kitais neteisėtai nubaustais žmonėmis.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/ivairenybes/absurdas-po-covid19-testo-gavo-bauda?fbclid=IwAR01OfNsz7lumeNYu63PjOkv39MM8q-fGKx4bh_5y4Bew6y_0XwnQ7WBovM.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Crazy

Crazy portretas
O čia tai straipsnis! Tiesiog sensacija! Vertas dėmesio ir visuotinio pasipiktinimo įvykis. Tiesiog neeilinė situacija. Na, jei jau taip nėra žurnalistams apie ką rašyt, galiu pagelbėt: pas mus kieme babulia šuniuką kasryt vedžioja... ir jo kakulių nesurenk. Tautai būtų irgi įdomu paskaityt. Ir net ne Londone, Vilniuje....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių