Quantcast

V. Janukovyčius ragina Rytų ir Vakarų politikus liautis kariavus dėl Ukrainos

  • Teksto dydis:

Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius paprašė Rytų ir Vakarų šalių politikus liautis kovojus dėl įtakos jo šaliai.

„Kuo gali mums padėti Vakarų ir Rytų politikai? Jie turi nutraukti tarpusavio kovą už Ukrainą, – pareiškė jis. – Mūsų liaudis pati susidoros su tomis problemomis, kurias dabar išgyvename“.

„Mes, žinoma, dėkingi už gerus ketinimus, bet atvirai sakome, kartais už gerų ketinimų slypi paprasčiausia kova už įtaką Ukrainai. Mūsų valstybė nepriklausoma. Mes norime ir galime patys spręsti savo šalies likimą“, – sakoma V.Janukovyčiaus komentaruose, kuriuos ketvirtadienį gavo naujienų agentūra „Interfax“.

Ukrainos prezidentas taip pat sakė nurodęs teisėsaugos organams nedelsiant patikrinti faktus apie žurnalistų sulaikymą ir paleisti juos.

„Žurnalistai atlieka savo profesinę pareigą ir aplinkybių dėka patenka į įvairias situacijas. Prašau supratingai į tai žiūrėti ir pagal galimybes padėti žurnalistų darbui“, – sakė V.Janukovyčius.

Žurnalistų jis paprašė „atsižvelgti į aplinkybes, kuriomis jiems tenka vykdyti savo profesines pareigas ir proceso sudėtingumą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kijeve nėra Loretos?

Kijeve nėra Loretos? portretas
Kame reikalas? Ji ten tikrai gerai suvadovautų ir visas problemas moment išspreęstų lygiai taip kaip sėkmingai spendžia Viktoriuko pavestas...O gal kas mano kitaip?

gyhu

gyhu portretas
Žiūrėkime teisybei į akis,teisingai sako V,Janukovyčius,jų tauta susitvarkys su savo reikalais ir rūpesčiais.Ukraina nėra Europos sąjungos šalis ,todėl Europos sąjungos politikai neturi teisės kištis į Ukrainos reikalus...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių