Quantcast

Ukrainoje per parą žuvo trys vyriausybės pajėgų kariai, vienas sužeistas

  • Teksto dydis:

Trys ukrainiečių kariai žuvo, o dar vienas buvo sužeistas per sprogimą vadinamojoje antiteroristinės operacijos zonoje detonavo sprogstamasis užtaisas, šeštadienį pranešė Ukrainos gynybos ministerijos atstovas Andrijus Lysenka.

„Per praėjusią parą dėl karinių veiksmų žuvo trys ukrainiečių kariai, o vienas buvo sužeistas. Incidentas įvyko šalia Marjinkos, kai įrengiant kovines pozicijas suveikė sprogstamasis užtaisas“, – sakė jis per spaudos konferenciją šeštadienį.

Daugiau detalių apie to incidento aplinkybes A.Lysenka nepateikė.

Anot A.Lysenkos, prorusiški separatistai penktadienį buvo aktyviausi Luhansko srityje , ypač Novozvanovkos, Novoaleksandrovkos ir Popasnos gyvenvietėse.

„Ten kovotojai šaudė dukart – ryte ir vakare. Vakare jie šaudė kol buvo dar šviesu ir jau sutemus“, – pranešė Gynybos ministerijos atstovas.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeAndrijus Lysenkasprogstamasis užtaisasžuvo Ukrainos kariai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
kuo daugiau ukrų fašistų galą gaus,tuo žmonijai geriau bus,liks žmonių nenužudytų,moterų ir vaikų neišprievartautų,senelių neapiplėštų

tik

tik portretas
geras EU ir JAV bendradarbiavimas gali sustabdyt rusijos agresija pries ukraina ir islamistus. Su rusija tai tas pats kas su velniu susidet.Okupavo kryma ir siuva bylas stai ka gali sulaukt is fasistino kremliaus rezymo .kREMLIAUS AGRESIJOS VEIKSMAI NENUSPEJAMI,

Kęstas

Kęstas portretas
Islamo teroristai turi būti sustabdyti kaip galima anksčiau. Mes Lietuvoje tyliai priimame vis daugiau pabėgėlių iš Sirijos. Jie patys ar jų vaikai gali būti užverbuoti per internetą ir žymiai pakenkti mūsų tautai Lietuvoje ir užsienyje. Bet šiai problemai yra rimtas sprendimo būdas - pasaulio vienybė. Tam JAV respublikonų kandidatas į prezidento postą Donaldas Trumpas protingai daro geresnius santykius su Kremliumi Trumpo kandidatūros centrine dalimi, bandydamas suorganizuoti didžiąją ir efektyvią koaliciją prieš islamo teroristus. Sprendžiant pagal vis geresnius Trumpui rinkėjų apklausų duomenis, Trumpo pergalės tikimybė yra gana didelė. Tiesa, Vašingtono ir Kremliaus bendradarbiavimas kovoje su islamo teroristais stiprėja jau dabar, esant Vašingtone demokratų administracijai. Bet kokiu ateju, ar ne laikas mums ruoštis geresniems santykiams tarp Kremliaus ir Vašingtono, bei taip pat susikaupti kovai su tikraisiais mūsų priešais - islamo teroristais? (mokslas-studijos-ekonomika)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių