Quantcast

Tokijuje: Molotovo kokteiliu sužeista 15 žmonių, tarp jų ir kūdikis

  • Teksto dydis:

Penkiolika žmonių, tarp jų vienerių metukų mergaitė, buvo sužeisti Tokijuje, kai vieno Japonijos sostinės festivalio eitynių dalyviai buvo apmėtyti Molotovo kokteiliais, pirmadienį pranešė pareigūnai.

Kelios savadarbės padegamosios bombos buvo numestos iš šalimais esančio daugiabučio, kai eisenos dalyviai sekmadienio vakarą ėjo per ramų gyvenamąjį rajoną, nurodė policija ir ugniagesiai.

Pasak pareigūnų, ugniagesiai vėliau rado apie 60 metų vyrą, pasikorusį bute, iš kurio veikiausiai buvo mesti Molotovo kokteiliai.

Vyro kaimynas sakė televizijai „Fuji“, kad įtariamasis buvo smarkiai prislėgtas, kai pernai neteko žmonos. Jis skundėsi, kad linksmas festivalis, per kurį taip pat šokama samba, jam atrodo per triukšmingas.

Vietos žiniasklaida nurodė, kad padegamosios bombos buvo pagamintos iš degalų pripildytų stiklinio butelio, prie kurio buvo pritvirtintas dujų balionėlis.

Dauguma nukentėjusių patyrė nudegimų, bet jų gyvybei pavojus negresia, naujienų agentūrai AFP sakė ugniagesių tarnybos pareigūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių