Quantcast

Muzikantai, kurių klausytojai Paryžiuje tapo taikiniu, nutraukia savo koncertus

  • Teksto dydis:

Amerikiečių grupė „Eagles of Death Metal“, į kurios koncertą atvykę gerbėjai tapo praėjusios savaitės skerdynių Paryžiuje aukomis, trečiadienį paragino neprarasti „meilės ir užuojautos“ ir pranešė laikinai nutraukianti savo koncertus.

Kalifornijos grupės pareiškime, kuris yra pirmas po kruvinų penktadienio įvykių Paryžiuje, sakoma, kad ji yra „pasibaisėjusi“ ir „vis dar bando apsiprasti su tuo, kas įvyko“.

„Nors liūdime kartu su aukomis, gerbėjais, šeimomis, Paryžiaus gyventojais ir visais, kuriuos palietė terorizmas, didžiuojamės laikydamiesi kartu su savo nauja šeima, kurią dabar vienija bendras meilės ir užuojautos tikslas“, – sakoma grupės pranešime.

„Norėtumėme padėkoti Prancūzijos žmonėms, FTB, JAV ir Prancūzijos valstybės departamentams ir ypač tiems, kurie buvo su mumis įvykio vietoje ir visais įmanomais būdais padėjo vieni kitiems per tą neįsivaizduojamą išbandymą, dar kartą įrodydami, kad meilė nugali blogį“, – nurodoma jame.

Net po tragedijos grupė, iš pažiūros, bando neprarasti savo ironiškos dvasios ir socialiniuose tinkluose skelbia kalifornietiško pasisveikinimo, pakeliant ranką su pergalės ženklu arba užlenktais trečiu ir ketvirtu pirštais, Prancūzijos vėliavos fone, nuotraukas. Tokios rankos vaizduojamos ir ant debiutinio grupės albumo „Peace, Love and Death Metal“.

„Vive la musique, vive la liberte, vive la France ir vive EODM (Tegyvuoja muzika, tegyvuoja laisvė, tegyvuoja Prancūzija ir tegyvuoja EODM)“, parašė grupė žodžius, primenančius prancūzišką šūkį „laisvė, lygybė, brolybė“.

Sėkmingai į Jungtinės Valstijas sugrįžę muzikantai pranešė kuriam laikui nutraukiantys savo koncertus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių