Quantcast

„Malaysia Airlines“ lėktuvui patekus į turbulencijos zoną nukentėjo keli žmonės

  • Teksto dydis:

Keli keleiviai ir įgulos nariai buvo sužeisti oro bendrovės „Malaysia Airlines“ lėktuve, skridusiame iš Londono į Kvala Lumpūrą, kai laineris pateko į smarkios turbulencijos zoną, pranešė bendrovė, o internete buvo paskelbta nuotraukų iš orlaivio salono, kuriame buvo pabirę visokie daiktai ir riogsojo apvirtę valgių vežimėliai.

Nelaimių persekiojamos Malaizijos nacionalinės avialinijos, dar neatsigavusios po MH370 ir MH17 reisų katastrofų prieš dvejus metus, nurodė, kad „keletas keleivių buvo sužeisti per MH1 reiso skrydį, kai lėktuvą sekmadienį pradėjo smarkiai blaškyti virš Bengalijos įlankos.

„Dėl trumpo smarkios turbulencijos momento keli keleiviai patyrė lengvų traumų, – sakoma pranešime. – Keletui nukentėjusių keleivių ir įgulos narių medikai suteikė pagalbą.“

Socialiniuose tinkluose paskelbtose nuotraukose matėsi praėjimai tarp krėslų, užversti maisto pakuotėmis, pagalvėlėmis ir kitais daiktais, o valstybinė naujienų agentūra „Bernama“ parodė moterį, išnešamą iš lėktuvo neštuvais, su uždėtu kaklo įtvaru.

„Malaysia Airlines“ suteikė pagalbą MH1 reiso lėktuvu skridusiems 378 keleiviams ir įgulos nariams ir nuoširdžiai atsiprašė dėl visų nepatogumų, sukeltų to orų reiškinio, kurio mes visiškai negalėjome kontroliuoti“, – sakoma sekmadienio vakarą paskelbtame bendrovės pranešime.

MH370 lainerio, kuris sudužo kažkur Indijos vandenyne, mįslingai nukrypęs nuo kurso pakeliui iš Kvala Lumpūro į Pekiną, ir MH17 reiso lėktuvo numušimas raketa virš konflikto krečiamos Rytų Ukrainos 2014 metais priartino jau kelerius metus nuostolingai dirbančią oro bendrovę prie bankroto ribos, sumažėjus keleivių srautams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių