Quantcast

Indijoje iš namo griuvėsių ištraukta mergaitė, žuvo 8 žmonės

  • Teksto dydis:

Indijos finansų sostinėje gelbėtojai penktadienį iš sugriuvusio gyvenamojo namo griuvėsių ištraukė gyvą mažą mergaitę, išbuvusią palaidotą beveik 12 valandų, žuvo mažiausiai 8 žmonės, dar kelios dešimtys yra po griuvėsiais .

Prie sugriuvusio pastato susirinkę šimtai žmonių pratrūko garsiu džiugesiu ir šūksniais „mergytė, mergytė“, kai gelbėtojai lynojant iškėlė mažą mergaitę iš urvo, išrausto griuvėsiuose. Iš viso išgelbėti 32 žmonės, bet dar daugiau kaip 30 laikomi dingusiais, jų tebeieškoma, sakė vietinis Nacionalinių reagavimo į nelaimes pajėgų vadas Alokas Awasthi (Alokas Avastis).

Šį penktadienį pastato griūtis yra jau šeštoji Mumbajuje, kur, kaip ir kitur šioje šalyje, statybose dažnai nesilaikoma reikalavimų, nelaimių pasitaiko per dažnai.

Dingusiųjų artimieji aimanuoja, laikosi susikibę, stebėdami, kaip galinga technika kelia didžiausias betono plokštes. Dešimtys darbininkų laužtuvais ardo griuvėsiais virtusį penkiaaukštį.

Pasak A.Awasthi, penktadienio popietę patvirtintas žuvusiųjų skaičius yra aštuoni.

„Dirbsime visą naktį, po 24 valandas per parą nesustodami, kol rasime visus“, – tikino jis, pridurdamas, kad iš gretimo Punos miesto iškviesti papildomi gelbėtojų būriai.

Minėtas pastatas Mumbajaus pietryčiuose sugriuvo apie 6 val. ryto. Jo savininkas miesto savivaldybė; dauguma šio pastato 22 butų gyventojų – miesto tarnautojai.


Šiame straipsnyje: Mumbajusdrebėjimasgriūtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių