Quantcast

Žudiko motyvai pareigūnams užminė mįslę

Adamas Lanza užminė daug mįslių tyrėjams. Kodėl jis nušovė savo motiną, kodėl pakėlė ranką prieš mažamečius? Klausimų – daugiau nei atsakymų.

A.Lanza mokykloje buvo garbės mokinys, nors klasės draugai jį laikė nutolusiu. Jis buvo vadinamas talentingu, bet išlaikančiu atstumą. A.Lanza gyveno su motina. Manoma, kad jaunuolis turėjo kokį nors asmenybės sutrikimą.

A.Lanza mokėsi Niutauno vidurinėje. Jo motina toje mokykloje buvo pavaduojanti mokytoja, tačiau jos pavardės darbuotojų sąrašuose nėra. A.Lanzos vyresnysis brolis, 24 metų Ryanas Lanza, kuris gyvena Naujajame Džersyje, buvo apklaustas, bet, kaip teigė pareigūnai, nemanoma, kad jis gali būti susijęs su žudynėmis.

A.Lanza ir jo motina gyveno klestinčiame Niutaune, esančiame už 95 km į šiaurės rytus nuo Niujorko. Jų kaimynai yra gydytojai ar aukštus postus tokiose bendrovėse kaip "General Electric", "Pepsi" ir IBM užimantys žmonės.

A.Lanzos tėvai 2008 m. padavė skyrybų prašymą. Įtariamojo tėvas Peteris Lanza gyvena Stamforde, Konektikute, ir dirba vadovu mokesčių tarnyboje arba įmonėje "General Electric".

Užpuoliko teta Marsha Lanza sakė, kad jo sūnėną augino mieli, rūpestingi tėvai, kurie nedvejodami būtų prašę psichologų pagalbos sūnui, jeigu būtų reikėję.

Niutauno gyventoja Catherine Urso sakė, kad jos sūnus žudiką prisimena dėl jo savito stiliaus. Joshua Milas, baigęs Niutauno vidurinę mokyklą 2009 m., kartu su A.Lanza priklausė mokyklos technologijų klubui. Pasak jo, Adamas apskritai buvo laimingas vaikinas, bet šio jis nematęs jau kelerius metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių