Quantcast

Žadamas 10 mln. dolerių atlygis už D. Trumpą kompromituojančią medžiagą

  • Teksto dydis:

Žurnalo „Hustler“ leidėjas Larry Flyntas (Laris Flintas) sekmadienį skelbimu per visą „The Washington Post“ puslapį pasiūlė 10 mln. dolerių (8,47 mln. eurų) atlygį už „purvą“, kuris padėtų nušalinti JAV prezidentą Donaldą Trumpą (Donaldą Trampą).

„Nesitikiu, kad Trumpą įskųstų kokie nors jo draugai milijardieriai, bet esu įsitikinęs, kad yra daug informuotų žmonių, kuriems 10 mln. dolerių yra dideli pinigai“, – sakoma L. Flynto reklamoje.

Pornografinio žurnalo įkūrėjas pažymi, kad anksčiau panaudojo milijono dolerių atlygius už informaciją, kuri padėjo apversti dviejų respublikonų politikų karjeras.

„Dabartinei krizei statomą sumą padidinau iki 10 mln. dolerių, – rašo jis. – Absoliučiai ketinu išmokėti visą šią sumą.“

Reklamos viršuje didžiosios raidėmis parašyta paprastai: „10 MILIJONŲ DOLERIŲ UŽ INFORMACIJĄ, NUVESIANČIĄ PRIE DONALDO J. TRUMPO APKALTOS IR NUŠALINIMO.“

Išvardijęs D.Trumpo nusižengimus, nuo įtariamo susimokymo su Rusija dėl prezidento rinkimų iki Paryžiaus klimato susitarimo sabotavimo, L. Flyntas rašo: „Bet didžiausią susirūpinimą kelia tai, kad dar gerokai prieš klimato kaitos apokalipsę Trumpas gali sukelti pasaulinį branduolinį karą.“

„Apkalta būtų purvinas, ginčijamas reikalas, bet alternatyva – dar treji destabilizuojamos disfunkcijos metai – blogiau“, – priduriama skelbime.

Jo pabaigoje nurodomas elektroninio pašto adresas ir telefono numeris. Linija, pasak laikraščio, veiks darbo dienomis nuo 8 val. 30 min. iki 18 val. ateinančias dvi savaites.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ach, Monikos iš Lietuvos, prabilkit! ;D
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių