Quantcast

Vokietija į didelio koronaviruso pavojaus šalių sąrašą įtraukė Ispaniją ir Nyderlandus

Vokietijos visuomenės sveikatos institutas penktadienį įtraukė Ispaniją ir Nyderlandų į didelio koronaviruso pavojaus šalių sąrašą. Tai reiškia, kad neskiepytiems keliautojams bus taikomi griežtesni apribojimai.

Roberto Kocho instituto sprendimas, kuris įsigalios nuo antradienį, priimtas Vokietijai siekiant sustabdyti itin užkrečiamos koronaviruso delta atmainos plitimą pačiame vasaros turizmo sezono įkarštyje.

Institutas taip pat į pavojingų šalių sąrašą įtraukė ir Sakartvelą. Vokietijoje pavojingomis šalimis laikomos tos valstybės, kurios naujų COVID-19 atvejų skaičius, tenkantis 100 tūkst. gyventojų, per pastarąsias septynias dienas viršija 200.

Iš šių šalių atvykę nepaskiepyti žmonės turės 10 dienų saviizoliuotis, tačiau bus galima perpus sutrumpinti saviizoliacijos trukmę pateikus neigiamą COVID-19 testo rezultatą.

Visiškai paskiepytiems arba persirgusiems COVID-19 žmonėms saviizoliacijos reikalavimas nebus taikomas.

Vokietijoje per pastarąją parą užregistruoti 2 089 nauji ligos atvejai ir 34 mirtys.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

vėl

vėl portretas
gasdina.

o

o portretas
ko noret juk isten ir sklinda palaidas gyvenimo budas o siltam klimate bakterijs greit dauginasi kad ir tas lgbt atsirades is jav 1a iremintas butent olandija danija o autonazija irgi pasjuos tai apie ka dar kalbet juk tai eurosiukslynas moraliniu atzvigiu ir cia nieko nepridesi nebent zydu itaka kuri jauciasi visur nes czv kgb stasy ir kt spec t keicia mason mosad tai faktas kaip ir hazar gentys kaukazo platumose kurios ieina i haholu sudeti====
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių