Quantcast

Rusiškasis „Vkusno i Točka“ pavogė logotipą iš pašarų gamintojos Portugalijoje

Rusijos greitojo maisto tinklo „Vkusno i Točka“, kurį pakeitė iš šalies išsikėlęs „McDonald's“, logotipas yra kone identiškas kaip Portugalijos bendrovės „Matosmix“, gaminančios pašarus gyvuliams, rašo „Obozrevatel“.

Logotipai – tikrai labai panašūs, juose naudojami beveik tokie patys grafiniai elementai. Skiriasi tik spalvų schema ir proporcijos.

„Kompanijos „Skanu ir taškas“, kuri dabar dirba Rusijoje vietoje „Mcdonald's“, logotipas yra pavogtas iš Portugalijos bendrovės „Matosmix“, gaminančios pašarus gyvūnams“, – sakoma pranešime.

Buvusiems partneriams parduoti „McDonald's“ tinklo restoranai Rusijoje buvo pervadinti „Vkusno ir Točka“ („Skanu ir taškas“). Tose pačiose patalpose, kuriose veikė „McDonald's“, pradėjo veikti nauji restoranai, o valgiaraščiai išliko praktiškai nepakitę.

„McDonald's“ paskelbė apie pasitraukimą iš Rusijos gegužės 16 dieną.


Šiame straipsnyje: Vkusno i TočkalogotipaiMatosmixRusijaverslaikaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kad makdonaldas ir buvo tik šunų maisto lygio. Prasčiausias ir primityviausias maistas.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Pavogė dabar logotipą , paskui pavogs šunų maisto receptus ir šers liaudį . Mes jau šunų konservų atsivalgėme praeitame amžiuje ,kai norėdavome pasitaupyti emigracijoje . O ten laukia šviesi ateitis 21 amžiuje ir šuniškas gyvenimas, paremtas tokiu pat maistu.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kad Lietuva net abėcėlę pavogė iš čekų, patys nesugebėjo susikurti....rusai nors savo kirilicą turi.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių