Quantcast

Virš Kanados fregatos Juodojoje jūroje – Rusijos karinis lėktuvas

  • Teksto dydis:

Rusijos karinis lėktuvas apsuko ratą virš NATO misijoje Juodojoje jūroje dalyvaujančios Kanados fregatos.

Otava pasmerkė šį manevrą, pavadinusi jį „nereikalingu provokaciniu veiksmu“.

Rusijos lėktuvas „nesukėlė jokios grėsmės Kanados laivui“, sakė Kanados gynybos ministras Robas Nicholsonas (Robas Nikolsonas).

Tačiau „tokie veiksmai buvo be reikalo provokaciniai ir gali dar padidinti įtampą“ regione, pažymėjo jis.

Fregata „HMCS Toronto“ su 250 jūreivių ir sraigtasparniais „Sea King“ liepos pabaigoje išplaukė iš Kanados prisijungti prie NATO misijos.

„Fregatos „HMCS Toronto“ dalyvavimas NATO (sąjungininkių) palaikymo misijoje Juodojoje jūroje rodo tvirtą Kanados įsipareigojimą taikai ir saugumui Vidurio ir Rytų Europoje“, - sakė Kanados gynybos ministras.

Šių priemonių buvo imtasi „tiesiogiai reaguojant į Vladimiro Putino režimo karinę agresiją ir invaziją Ukrainoje“, pažymėjo jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam jankiui

tam jankiui portretas
ir vėl tu karksi, russische schweine? Kokia ruskių teritorija? Ruskiai apskritai neturi jokių savų teritorijų, tai visos užgrobtos žemės. Taigi, apsiramink, ruski, nieko niekur tavo nėra.

jurta

jurta portretas
svarbiausia, kad jie gali isjungt visa laivo elektronika.pasiurpino amerikos laiva ir is karto is laivo igulos 27 jureiviai padave atsistatydinimo raportus ha ha ha nuo kada cia kanada amerikos smogikai?trukdo rusija visa pasauli uzkariaut...dar liko neisskersta mongolija...

hm hm

hm hm portretas
apsižiūrėjo
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių