Quantcast

Venesuelos prezidentas „Pink Floyd“ atlikėjui R. Watersui padovanojo gitarą

  • Teksto dydis:

Už tai, kad britų rokeris Rogeris Watersas sukritikavo JAV sankcijas Venesuelai, šios šalies prezidentas Nicolas Maduras padovanojo jam gitarą.

Venesuelos televizija parodė, kaip N. Maduras pasirašo ant cuatro – nedidelės venesuelietiškos gitaros, kuri po to buvo išsiųsta „Pink Floyd“ atlikėjui. R. Watersas pareiškė esantis „labai“ sujaudintas.

N. Maduras padėkojo R. Watersui už jo supratimą, jo solidarumą ir jo paramą Venesuelai  „imperialistinės JAV blokados“ akivaizdoje. Dėkodamas už dovaną, rokeris įrašė trumpą vaizdo įrašą. Jis ir toliau darys viską, ką gali, kad paremtų Venesuelos gyventojų kovą su JAV „imperijos“ agresija, patikino atlikėjas.

Venesuelą yra ištikusi didelė politinė ir ekonominė krizė. JAV paskelbė sankcijas šaliai ir kovoje dėl valdžios tarp N. Maduro ir laikinuoju prezidentu pasiskelbusio Juano Guaido stojo pastarojo pusėn. N. Maduras kaltina Vašingtoną "ekonominiu karu" prieš jo šalį ir siekiu nuversti jo vyriausybę.

75-erių R. Watersas tuo tarpu remia N. Maduro vyriausybę. Vasarį jis kritikavo ir koncertą benefisą, kurį Kolumbijoje rengė britų milijardierius Richardas Bransonas. Rokeris kaltino R. Bransoną įkliuvus į Vašingtono „gudrybes“. Koncertas esą neturi "nieko" bendra su humanitarine pagalba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nerijus

Nerijus portretas
Venesuela ir JAV i ta pacia problema ziuri savu kampu. Nes kiekvienas turi savo nuomone tuo paciu klausimu.

Tex

Tex portretas
Pink floyd man viena geriausių grupių pasaulyje,bet waterso politika man priesinga
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių