Quantcast

V. Zelenskis vaizdo ryšiu kreipsis į JK parlamentą

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis antradienį vaizdo ryšiu kreipsis į Jungtinės Karalystės Bendruomenių rūmus.

V. Zelenskis kreipsis į JK įstatymų leidėjus antradienį 17 val. Grinvičo (19 val. Lietuvos laiku), pranešė Bendruomenių rūmų pirmininkė Lindsay Hoyle.

„Kiekvienas parlamento narys nori tiesiogiai išgirsti prezidentą, kuris kalbės mums tiesiogiai iš Ukrainos, todėl tai svarbi proga Rūmams“, – sakė jis.

Praėjusią savaitę V. Zelenskis per vaizdo ryšį kreipėsi į Europos Parlamentą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Polit.

Polit. portretas
Europos sąjunga neturi tokios teises kištis i šalis, kurios nėra Europos sajungos ir Nato narės.Ar suprantate ką rašote komentarose.Isikišus Nato i karinį konfliktą ,kuri šalis nėra Europos sąjungoje ir nėra Nato narė, sukeltų pasaulinį karą.To nori Lietuva ?Kur kiši nosį Lietuvėlę.Tai mano nuomonė ,vadovaujuosi LR konstitucijos 25 straipsniu.

Juozas

Juozas portretas
Zelenski užtenla pasailį klaidinti,paaiskink iš kur tavo tokie didžiuliai turtai ir pinigai,esi per jaunas kad būtum toks turtingas.Ukrainiečiai suklaidinti.Žydųbtautubės žmones emigravo dar Tarybiniais laikais,kas i Ameriką,kas i Izraelį.Šios taitybės žmonių neliko Tarybų sajungoje.Iš kur jis ,kodėl nera tiespos apie jį.Rusijos prezidentas Putinas ir Zelenskis vedė derybas,kodėl dėl ukrainos žmonių nebuvo susiderėta o pasirinktas karas ???Taip atrodo kad Zelenskiui žmonės,jų gyvybės nebuvo svarbios,jis pasirinko savo užbrėžto tikslo siekti.Koks tas tikslas , nepasakė ,nepaaiskino ukrainiečiams .Karas baisus dalykas,nors Izraelis kariauja seniai ,su kaimynais ta tauta nemoka taikiai gyventi.

ANUPRAS

ANUPRAS portretas
Kas beliko iš ankstesnių finansinių sankcijų , nes iš karto paskelbtas ir lengvatinis atsiskaitymo terminas , VADINASI DIDYSIS PASAULIS IŠVIEN SU RUSIJA , tik ,dėl apgaulės , visuomenės nuraminimui , skelbia neva sankcijas .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių