Quantcast

V. Zelenskis apgailestauja, kad per viršūnių susitikimą pasiekta „labai mažai“

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pirmadienį sakė apgailestaujantis, kad per Paryžiuje vykusį viršūnių susitikimą dėl konflikto Rytų Ukrainoje užbaigimo buvo pasiekta „labai mažai“.

Keturšalių Ukrainos, Rusijos, Prancūzijos ir Vokietijos derybų kuluaruose taip pat įvyko pirmasis V. Zelenskio tiesioginis susitikimas su Kremliaus šeimininku Vladimiru Putinu.

„Buvo išspręsta daug klausimų, o mano kolegos sakė, kad per pirmą susitikimą tai yra labai geras rezultatas. Bet būsiu atviras: tai yra labai mažai, norėjau išspręsti daugiau problemų“, – kalbėjo V. Zelenskis po derybų Paryžiuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

earth king

earth king portretas
man labai yra gaila ukrainiečiu piliečiu, kur yra tokio lygio šalis buvusi pilna visko senesnio laiko, juk ir mes turime kaip kas ukrainiečiu kraujo, ir tėvas mano atvyko iš krymo eltos ten yra gyvenes ir net gyme tėvo broliu ir sesiu, yra labai gaila tokie buvo geri laikai kadaise ukraina zalataja belarusi radnaja, daina buvo kadaise dainavo mano tėvai ir senuoliai, juk kokie skaičiai yra išmaišyti po pasauli juk net kviečius ukrainiečiai nuvarė sodina kanada , juk džiaugiasi, ten to krašto žmones, o juk pasižiūrėjus aplinkui, mūsų žemes rytuli, aplinkui juk amerika yra ateiviu pabėgusiu kanada pabegeliu , kur ju nėra tu persikelusiu aplinkui, visame sviete,

tai

tai portretas
Niekas nedavė milijardų dolerių?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių