Quantcast

V. Putinas: Ukrainoje vykdomi eksperimentai su koronavirusu

  • Teksto dydis:

Kruviną karą Ukrainoje pradėjęs Kremliaus režimo lyderis pažadėjo eiliniams rusams didesnes pašalpas ir pensijas, praneša LNK.

Prieš tris savaites liepęs užpulti kaimyninę Ukrainą, Vladimiras Putinas įrašė dar vieną kalbą iš savo bunkerio, sėdėdamas prie televizoriaus ekrano, per kurį jis bendrauja su savo vyriausybės nariais. V. Putinas vėl pareiškė, kad puolė Ukrainą dėl neva Donecko gyventojų genocido. Nors karą Rytų Ukrainoje inicijavo ir visais būdais rėmė būtent Rusija.

„Nuskambėjo Kyjivo valdžios pareiškimai dėl ketinimų sukurti savo branduolinį ginklą ir jo pristatymo priemones. Tai – reali grėsmė. Jau artimiausioje ateityje su užsienio technine parama pronacistinis režimas Kyjive galėjo į savo rankas gauti masinio naikinimo ginklą, ir jo taikinys, be abejo, būtų buvusi Rusija. Ukrainoje veikia ir tinklas, sudarytas iš dešimčių laboratorijų, kur vadovaujant ir finansiškai remiant pentagonui, buvo vykdomos karinės biologinės programos, tarp jų ir eksperimentai su koronaviruso pavyzdžiais, Sibiro juodlige, cholera, afrikinių kiaulių maru ir kitomis mirtinomis ligomis“, – šnekėjo V. Putinas.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Akivaizdžiai stringančią karinę kampaniją V. Putinas įvertino gerai, bet, aišku, neužsiminė apie didvyrišką ukrainiečių pasipriešinimą.

„Operacija vyksta sėkmingai, griežtai pagal iš anksto patvirtintą planą“, – tikino V. Putinas.

Dėl visų jo paties įsakyto kruvino karo V. Putinas kaltino tik Ukrainos valdžią.

„Tai, kad žmonės žūva, kad milijonai tapo pabėgėliais, tai, kad į miestus, kuriuos laiko neonaciai ir ginkluoti nusikaltėliai, paleisti iš kalėjimų, ateina tikra humanitarinė katastrofa, – niekas jiems nerūpi“, – rėžė V. Putinas.

Taip pat jis kaltino Vakarų šalis dėl melagienų apie karą Ukrainoje.

„Mes suprantame, kokį resursą turi ši melo imperija, bet prieš tiesą ir teisingumą ji vis vien bejėgė. Rusija nuosekliai pateiks savo poziciją visam pasauliui, o mūsų pozicija – sąžininga ir atvira“, – sakė V. Putinas.

Ukrainoje veikia ir tinklas, kur buvo vykdomos karinės biologinės programos, tarp jų ir eksperimentai su koronaviruso pavyzdžiais.

Galiausiai šioje Rusijos gyventojams skirtoje kalboje V. Putinas užsiminė ir apie sankcijas, visų pirma, bankams, bet ir visai šalies ekonomikai.

„Antroji sankcijų banga turėjo išprovokuoti paniką prekyboje. Pagal vertinimus, per pastarąsias tris savaites papildoma prekių paklausa viršijo trilijoną rublių. Jau priimtas sprendimas, jūs apie tai žinote, nuo balandžio 1 d. įvesti išmokas vaikams nuo aštuonerių iki septyniolikos metų – tiems, kurie auga šeimose su neaukštomis pajamomis. Išmokos dydis – nuo pusės iki vieno pragyvenimo minimumo. Dabar vidutiniškai šalyje tai – iki 12300 rublių“, – tvirtino V. Putinas.

Pagal sparčiai krintantį rublio kursą, dabar tokia, dar niekam nemokama pašalpa, bus apie 100 eurų, bet vėliau dėl infliacijos gerokai sumažės. Beje, V. Putinas užsiminė ir apie realų Ukrainos užgrobimo tikslą – užvaldyti jos gamtinius resursus ir pramonę, kad Kremliaus režimas įgytų daugiau svertų tarptautinėje rinkoje.

„Daugelis šalių jau artimiausiu metu gali pradėti – esu tikras, kad taip ir bus, – konvertuoti savo popierines ir skaitmenines santaupas į tikrus rezervus: žaliavinių prekių, žemės, maisto, aukso formą, kas tik padidins deficitą šiose rinkose“, – sakė V. Putinas.

V. Putinas vis dar tikisi, kad Rusijos nafta, dujos, grūdai ir kiti resursai ir toliau leis jam finansuoti savo vis labiau represinę valdžią.


Šiame straipsnyje: LNK turinysVladimiras Putinaskaras UkrainojeRusijapašalpos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių