Quantcast

V. Putinas tikisi „konstruktyvaus“ bendradarbiavimo su naujuoju Izraelio premjeru

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pirmadienį pasveikino naująjį Izraelio ministrą pirmininką Naftali Bennettą (Naftalį Benetą) ir išreiškė viltį dėl „konstruktyvaus“ dvišalio bendradarbiavimo, žydų valstybėje plačiam partijų aljansui nuvertus jo pirmtaką Benjaminą Netanyahu (Benjaminą Netanjahų).

„Tikiuosi, kad jūsų darbas prie vyriausybės vairo palengvins tolesnę konstruktyvaus dvišalio bendradarbiavimo raidą visomis kryptimis“, – Kremliaus paskelbtame pranešime cituojamas V. Putinas.

„Be abejo, tai atitinka gyvybiškai svarbius mūsų žmonių interesus“, – pažymėjo prezidentas ir pridūrė, kad glaudesnis Rusijos ir Izraelio bendradarbiavimas padėtų sustiprinti „taiką, saugumą ir stabilumą Artimuosiuose Rytuose“.

N. Bennettas – dešiniojo sparno žydų nacionalistas ir buvęs IT sektoriaus milijonierius – perima vadovavimą Izraelio vyriausybei, suformuotai aštuonių partijų koalicijos.

Šis aljansas nutraukė dvylika metų trukusį B. Natanyahu valdymą.

71 metų B. Netanyahu gyrėsi savo draugyste su V. Putinu ir buvo dažnas svečias Rusijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viskas

viskas portretas
s paciostik d el ivaizdzio /kolka s/ nes spec t lieka gi tos pacios jos ir vykdo ireminimus jiems pa vald ziu kandidatus ir su laiku ir tie persudys s avo veiksmus ir vel viskas is naujo kol 1 syki patys zmones nepa tvarkys ju paci/u?;;;;;;
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių