Quantcast

V. Putinas pažadėjo išmėginti jogą

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, turintis dziudo juodąjį diržą, trečiadienį pažadėjo Indijos premjerui Narendrai Modi (Narendrai Modžiui), kad išmėgins kai kurias jogos pozas, nors nujaučia, kad toks iššūkis jam bus sunkus.

„Ko tik nesu išbandęs – bet neišmėginau jogos, nors ji neabejotinai viliojanti“, – V.Putinas sakė N.Modi per derybas Rusijos mieste Ufoje.

„Pažiūrėsiu, ką esu pajėgus padaryti dėl savo sportinio pasirengimo, – pridūrė jis. – Kai žiūri į tikrus jogus, atrodo, kad tokios tobulybės pasiekti neįmanoma. Būtent tai ir sulaiko (nuo mėginimo išbandyti tuos pratimus).“

N.Modi neseniai demonstravo jogos pozas, tokias kaip pusinė kupranugario ir kobros asanos, maždaug 35 tūkst. žmonių per masinę jogos treniruotę po atviru dangumi, minint Tarptautinę jogos dieną. Indijos lyderis į Rusiją atvyko dalyvauti kylančių ekonomikų bloko BRICS viršūnių susitikime, kuris prasideda ketvirtadienį.

Premjeras, kuris sakė, kad jogos pratimai padeda jam dirbti ilgas valandas, padėkojo V.Putinui dėl Tarptautinės jogos dienos palaikymo Rusijoje, pridūręs, kad tokia mankšta turėtų įkvėpti kiekvieną, norintį gyventi sveikai.

V.Putinas, pabrėžiantis savo mačistinį įvaizdį, jau seniai yra dziudo entuziastas, taip pat žaidžia ledo ritulį ir anksčiau fotografavosi jodinėdamas apnuoginta krūtine bei plaukiodamas Sibiro upėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasmerkta "kylanti" ekonomika

Pasmerkta "kylanti" ekonomika portretas
"atvyko dalyvauti kylančių ekonomikų bloko BRICS viršūnių susitikime, kuris prasideda ketvirtadienį". O tai ką čia veikia parašos diktatorius, jeigu kalbama apie kylančias ekonomikas. Paraša su visom savo ekonomikom lekia į srutų duobę iš kurios kils ilgus dešimtmečius. Žinoma, jeigu grįš į civilizacijos kelią. Ir apmokės savo milijardines skolas Turkmėnijai už dujas.

mociute to cha cha

mociute to cha cha portretas
Putina saugoja Dievas ! Patinka tai jums ar ne, tai nuo jusu nepriklauso. O chachai patarciau nesimetiti panasiais neapykantos palinkejimais, nes tos zudancios energijos tau ir gris neuzilgo. Pagyvensim -pamatysim.

smalsu

smalsu portretas
katrą iš jogų?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių