Quantcast

V. Putinas pasveikino Baltarusijos prezidentą su perrinkimu

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pirmadienį pasveikino Baltarusijos vadovą Aleksandrą Lukašenką su perrinkimu per ginčijamus rinkimus, išprovokavusius audringus opozicijos šalininkų protestus ir susirėmimus su milicija.

Kremliaus pranešime sakoma, kad V. Putinas išsiuntė A. Lukašenkai sveikinimo telegramą ir išreiškė viltį, jog bus "toliau plėtojami abipusiai naudingi Rusijos ir Baltarusijos ryšiai visose srityse".

Baltarusijos valdžia pirmadienį paskelbė, kad prezidentas Aleksandras Lukašenka rinkimuose surinko daugiau kaip 80 proc. balsų ir buvo perrinktas dar vienai kadencijai, tačiau opozicija teigia, kad rezultatai buvo suklastoti. Per protestuotojų susirėmimus su milicija Minske žuvo vienas žmogus, dešimtys buvo sužeisti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juk

juk portretas
1 loja o dauguma balsuoja tai kam tas kreivas ivaizdis ir provokacijos kuriu deka iliuminatai s kaldo tautas ir kursto terorizmaper tokius demoniskus avinus lendancius i valdzia kad jiems greiciau butu galima ja sugriaut kartu su tautakuri nepasiduoda provokatoriams o musu koms omolcai dar dapila kuro i sukelta ugni kuria vertetu malsint ?...

Sutinku

Sutinku portretas
kad durniai. Reikia mokėti protauti. Juk pavyzdys visiems prieš akis. Vokietijos kancleriai valdo po penkias-šešias kadencijas ir jokių snukių daužymo. Taip yra todėl, kad juos renka ne tiesiogiai, o per parlamentą, per partijų furšetus ir pasidielkas, be snargliuotų gomikų. Todėl pas juos ir su matematika ir ekonomika viskas gerai.

Kamaz

Kamaz portretas
Du durniai sveikina vienas kita o trecias sauks del astravo gresmes
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių