Quantcast

Ukrainos valdžia atsiprašė, kad Monika Liu negavo komisijos balų: tai – labai gėdinga

  • Teksto dydis:

Aistros po „Eurovizijos“ nerimsta. Socialiniuose tinkluose užvirė diskusija, kad Ukrainos komisija Lietuvai „Eurovizijoje“ neskyrė balų. Be jų liko ir Lenkija. Į šią situaciją sureagavęs Ukrainos kultūros ministras Oleksandras Tkačenka ją pavadino labai gėdinga.

Ukrainos Aukščiausioji Rada sekmadienį išplatino kultūros ir informacijos ministro O. Tkačenkos poziciją.

„Norėčiau kreiptis į mūsų artimiausius draugus Europoje ir išreikšti savo asmeninę poziciją dėl Ukrainos žiuri įvertinimo Lenkijai ir Lietuvai.

Toks vertinimas niekaip neatspindi mūsų tikrojo požiūrio į jus, mūsų artimiausius draugus Europoje. Taip, britai buvo šaunūs ir liko antri. Bet 0 balų lenkams ir lietuviams yra labai gėdinga. Ukrainos žmonės jums skyrė 12! Jūsų parama Ukrainai yra neįkainojama. Mūsų dėkingumas ir meilė jums išlieka ta pati.

Mūsų dėkingumas ir meilė jums išlieka ta pati.

Ir nors konkursas nėra politinis, tai ne politika – tai draugystė, bendros vertybės, visapusė parama visose srityse. Ir tikiuosi, kad visa tai tęsis daugelį metų.

Mieli Lenkijos ir Lietuvos žmonės, esame jums amžinai dėkingi, mūsų pergalė yra bendra: ir „Eurovizijoje“, ir nugalėjus priešą“, – rašoma Ukrainos Rados „Facebook“ puslapyje.

 

 

Primename, kad gegužės 14 d. įvykusiame „Eurovizijos“ finale Ukrainos komisija nedavė nei vieno balo Lietuvos ir Lenkijos atlikėjams, tuo metu žiūrovai iš Ukrainos Lenkijai skyrė 12 balų, o Lietuvai – 10.

Informaciją, kaip už Moniką Liu balsavo komisija ir žiūrovai, rasite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių