Quantcast

Ukrainos prezidento rinkimų kandidatų kraujyje narkotinių medžiagų nerasta

  • Teksto dydis:

Ukrainos prezidento rinkimų kandidatas Volodymyras Zelenskis penktadienį atsiėmė savo tyrimo dėl alkoholio ir narkotikų pėdsakų rezultatus.

„Atėjo pavasaris, ir mes padarėme tai kartu“, – parašė V. Zelenskis savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Jis taip pat paskelbė atlikto tyrimo rezultatų skenuotą kopiją.

„Ištirtame periferinio kraujo mėginyje narkotinių medžiagų nerasta. Pakartotinis tyrimas tai patvirtino“, – sakoma išduotoje pažymoje.

Paskelbtoje tyrimų rezultatų kopijoje matyti, kad prie visų narkotinių medžiagų, dėl kurių pėdsako buvo tikrintas kraujas, parašytas nulis.

Tą pačią dieną Ukrainos prezidentas Petro Porošenka taip pat davė kraujo mėginį tyrimui dėl alkoholio ir narkotikų pėdsakų organizme. P. Porošenko tyrimą pasidarė Kijevo olimpiniame stadione veikiančiame medicinos punkte.

Vėliau Kijevo miesto klinikinės narkologinės ligoninės „Socioterapija“ vyriausiasis gydytojas Volodymyras Jaris pranešė, kad pirmieji P. Porošenkos tyrimų rezultatai yra neigiami, jo organizme psichoaktyviųjų medžiagų pėdsakų nėra.

Tokį tyrimą pasiūlė atlikti komikas V. Zelenskis, sekmadienį vykusiame rinkimų pirmame ture aplenkęs savo priešininką, dabartinį Ukrainos prezidentą P. Porošenką. Trečiadienį vakare jis paskelbė vaizdo kreipimąsi į P. Porošenką, kuriame ragina „įrodyti tautai, kad tarp jų (kandidatų) nėra nei alkoholikų, nei narkomanų“.

Jis taip pat iškėlė virtinę kitų sąlygų būsimiems debatams, viena kurių – susitikimas turi vykti Olimpiniame stadione.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kur

Kur portretas
Salo chaholsms.perki saldainius remi kara

'Petkevicius'

'Petkevicius' portretas
Durniu laivas ,perplauke i ukraina.

šulcas

šulcas portretas
pas Porošenką iš karto nesigavo paimti kraujo tik,kai pribėgo dar keli medikai,kurie ji uždengė nuo kameros ir per kelias sekundes parodė švirkštą su krauju,gal pas jį šnapse kraujo nerasta todėl teko suktis taip
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių