Quantcast

Ukraina į A. Lukašenka oficialiai kreipsis nenurodant pareigų

Ukrainos atstovai, oficialiai bendraudami su Baltarusijos prezidentu Aliaksandru Lukašenka, vadins jį tik vardu ir pavarde, nenurodydami jo pareigų.

Tai trečiadienį per spaudos konferenciją pareiškė Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba, paklaustas, kaip jis kreipsis į A. Lukašenką po lapkričio 5 d., kai baigsis šio penkerių metų kadencija, skaičiuojama nuo 2015 metų lapkričio 6 d. įvykusios inauguracijos.

„Oficiali pozicija – Aliaksandras Lukašenka“, - sakė Ukrainos URM vadovas.

D. Kuleba pridūrė, kad oficialiai bendraujant Kijevas nevartos formuluočių, kurios galėtų rodyti, jog A. Lukašenka yra „neteisėtai išrinktas, neligitimus prezidentas“. „Tai puikios formuluotės žiniasklaidai, antraštėms, įrašams feisbuke“, - pareiškė ministras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Pritariu kaunietes komentarui, tačiau kodel tiek žmonių Baltarusijoje nesupranta ,kad jų tauta neina i konteinerius maisto ieškoti,nesikaspsto po šiukšlinus,nera benamių.

kauniete

kauniete portretas
D KULEBA TAVO KREIPIMASEI MINISTRE IŠ SUGRIAUTOS ŠALIES O GERIAU PASKAITYK KA YOU TUBE UKRAINOS ŽMONĖS APIE TAVE IR ZELENSKI RAŠO KOKIOJE DUOBĖJE RANDASI IŠVOGTA JUSU DEGRADU VAGIU UKRAINA JIS DAR DRYSTA LOT ANT LUKAŠENKOSIR TAVO ZELENSKIUI IR MAKRONUI TYLĖT BALTARUSIJOJE TVARKA ŽMONĖS TURI DARBUS GAUNA ATLYGINIMUS KONTEINERIUOSE MAISTO NEIEŠKO YPATINGA TVARKA ŽMONIU GEROVEI VISAM PASAULIUI GAMINA TRAKTORIUSŠALIS SAUGOMA PEROTINGO PREZIDENTOLUKOŠENKA 20 METU VALDĖ IR STATĖ ŠALI KAIP MUSU 30 METU VALDĖ IR PLĖŠE VOGĖ
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių