Quantcast

Turkija ir Rusija reikalauja paliaubų Libijoje

  • Teksto dydis:

Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas po Stambule vykusio susitikimo paragino skelbti paliaubas Libijoje.

„Mūsų prezidentas R. T. Erdoganas ir Rusijos valstybės vadovas V. Putinas šiandien pareikalavo, kad sausio 12 d. vidurnaktį būtų skelbiamos paliaubos“, – teigė Turkijos užsienio reikalų ministras Mevlutas Cavusoglu.

Abu lyderiai paskelbė bendrą pareiškimą ir paragino laikytis paliaubų, „paremtų būtinomis priemonėmis stabilizuoti padėtį“ Libijoje, kur Turkija ir Rusija remia priešingas puses.

Praėjusią savaitę Turkija į Libiją pasiuntė pirmuosius kariškius Jungtinių Tautų pripažįstamai Tripolio vyriausybei padėti. R. T. Erdoganas teigia, kad generolo Khalifos Haftaro pajėgas regione remia apie 2 500 samdytų Rusijos kariškių, tačiau Maskva šiuos kaltinimus neigia.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
mintys geros bet veiksmai migloti nes nezinia koks dar islamistas ar kt. koks sionistas teroristo vardu darys ispuolius o politdundukai spec t ipareigoti viska traktuoti pagal junurodymus ir kol tai bus pasaulinis durnynas ir toliau pjaus saka ant kurios visi tupime o kurie po saka sulauks to pacio jei nestipriau?.......

S

S portretas
Tegul turklys parekalauna is putkino paliaubu Ukrainoj.

>

> portretas
Skubiai ant kilimelio,RuFedo prezidenta issikvietes Sirijos prezidentas pareikalavo ...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių