Quantcast

Tūkstančiai skiepytis atsisakančių JAV žvalgybos pareigūnų gali netekti darbo

Tūkstančiai JAV žvalgybos pareigūnų netrukus gali būti atleisti iš darbo, nes nepakluso vyriausybės sprendimui dėl privalomos darbuotojų vakcinacijos nuo COVID-19 federalinėse įstaigose ir bendrovėse, turinčiose daugiau kaip 100 darbuotojų.

Atstovų Rūmų Žvalgybos komiteto nario Chriso Stewarto duomenimis, spalio pabaigoje keliose žvalgybos agentūrose buvo dar nepasiskiepiję mažiausiai penktadalis darbuotojų, o kai kuriose žvalgybos bendruomenės struktūrose – net 40 procentų.

Politikas atsisakė įvardyti šias struktūras, nes visa informacija apie vakcinacijos rodiklius yra įslaptinta.

Daugelis JAV įstatymų leidėjų reiškia susirūpinimą dėl nacionaliniam saugumui svarbių agentūrų darbuotojų atleidimo. Tuo metu Respublikonų nacionalinis komitetas paskelbė, kad kreipsis į teismą, siekdamas užginčyti šį vyriausybės sprendimą.

Ketvirtadienį Baltieji rūmai paskelbė, kad amerikiečių įmonės, turinčios daugiau kaip 100 darbuotojų, privalo pasirūpinti, kad darbuotojai iki sausio pradžios būtų pasiskiepiję nuo koronavirusinės infekcijos, o praėjus šiam terminui – kas savaitę testuoti neskiepytus darbuotojus.

„Darbų saugos ir sveikatos administracija (OSHA) įvedės specialų laikiną standartą dėl vakcinacijos nuo COVID-19 ir testavimo, pagal kurį visos bendrovės, turinčios daugiau kaip 100 darbuotojų, turi juos vakcinuoti iki sausio 4 dienos“, – sakoma Baltųjų rūmų pranešime spaudai.

Prezidento Joe Bideno administracija patikslino, kad visiškai paskiepytais laikomi žmonės, gavę dvi „Pfizer“ arba „Moderna“ vakcinų dozes, ar vieną „Johnson & Johnson“ preparato injekciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerai

gerai portretas
tik kariskiai dar sveiki veteranai ives tvarka siame obambido durnyne ir be pilietynio karo neapsieis ======

Kar.

Kar. portretas
Žvalgyba žino kas yra įslaptinta, manau mūsų debilam turėtų būti aišku ,kuo nuodijo ir nuodija juos visus kurie skiepinosi.

įspūdinga!

įspūdinga! portretas
Paskutinė vinis į fakcinų karstą. Žmonės, dirbantis su tikra informacija ir užsiimantys įvairiais informacijos virsmais, abejoja fakcinų veiksmingumu ir saugumu. Tačiau tik nereikia apsigauti, kad kovidinė isterija tuo ir baigsis: netrukus propagandistai irgi atliks informacijos virsmą bei paskelbs tvarkingai sušukuotą versiją, interpretaciją, esą tai JAV žvalgybos struktūrose dirbantys civiliai valytojai ir virėjai, ūkvedžiai dar ne visi paskiepyti. :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių