Quantcast

Trūko kantrybė – tikrins keturkojų ekskrementų DNR

  • Teksto dydis:

Vokietijos Veilersvisto miesto merė netveria pykčiu – ne visi keturkojų savininkai drausmingi ir ne visada susirenka augintinių „dovanėles“, praneša LNK.

„Pilni želdiniai šunų ekskrementų. Mane labiausiai erzina, kad išmatos skraido aplink pjaunančių žolę darbuotojų ausis, aptaško veidus. Įsivaizduokite, kaip tai šlykštu“, – pasakojo merė Anne Horst.

Informacinės kampanijos, daugiau šiukšliadėžių, ženklai, – net baudos iki 100 eurų jau nebepadeda. Tad merė nusprendė nustatinėti šunų išmatų DNR. Visi savininkai turės pateikti mėginius. Vėliau nedrausmingiesiems bus išsiunčiamos baudos.

„Išsiaiškinome, kad DNR analizė kainuoja apie 50 eurų. Ir, žinoma, tas, kuris bus sučiuptas, vėliau turės sumokėti šias išlaidas“, – aiškino merė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Tam, kas ateityje čia ims DNR mėginius, tikrai nereikės toli vaikščioti, nes išmatų čia apstu. Šunų šeimininkų merės užmojai nesužavėjo. „Viena vertus, suprantu žmonių pyktį dėl šunų išmatų. Tačiau priemonės, manau, per griežtos“, – sakė žurnalisto kalbinta moteris.

„Kam leisti pinigus, tegul išvalo ir viskas“, – antrino ir sutiktas vyras. „Manau, kad tai šiek tiek beprotiška. Kas galėjo tai sugalvoti“, – stebėjosi dar viena gyventoja.

Merė teigė, kad sprendimą dėl išmatų DNR miesto taryba svarstys artimiausiu metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir...

Ir... portretas
Lietuvoje visi kaip vienas įsigiję visokių labai nutriušusių mažų ir didesnių šunelių. O jų tiek daug visai ne iš meilės šunims Viso labo žmogiukai Visi vienodai daugiau ar mažiau tuos šunis naudoja kaip narkotikų nešiotojas Sušeria kvaišalus maišeliuose ir tie šunys tampa gabenančiais narkotikus. O veterinarų įstaigėlės yra tiesiog narkodilerių centrai. Ne visos. Bet yra aptarnaujančių visą apskritį su kontaktais bet kurioje valstybėje.

Chi

Chi portretas
Kokie laimingi tie šunininkai, eina nosis iškėlę ir apsimeta, kad nemato jog jų šunėkas jau kuprą išrietęs triedžia. Baudos nepamaišytų, gal ne vienas susimąstytų prieš įsigyjant augintinį.

tai

tai portretas
ko noret jei merkel prileido turkisko musulmonisko asocialo dar haholai supludo tai ju sunys ir tersia nes pats doicis is prigimties isaukletas kulturingai gal dar su prievarta bet tai iaugo ju gimines dnr o visa kultura tai tersia invaziniai pabegeliai su zydais kurie nekencia vokieciu nors kalti tai ju tautieciai jav kurie ir finansavo genocida vykdoma hitlerio ===
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių