Quantcast

Teisėja: Argentinos prezidentas nėra atsakingas dėl povandeninio laivo žūties

  • Teksto dydis:

Argentinos Kaleta Olivijos miesto federalinė teisėja Marta Yanez atmetė galimybę, kad šalies prezidentas Mauricio Macri gali būti atsakingas dėl karinių jūrų pajėgų povandeninio laivo „San Juan“ žūties.

Ji tai pareiškė antradienį interviu radijo stočiai „La Red“.

„Kaip aš suprantu, jis yra labai toli nuo atsakingų asmenų grandinės“, - sakė teisėja, nagrinėjanti povandeninio laivo žūties bylą. „Manau, kad prezidento kaltė neįmanoma“, - pridūrė ji.

M. Yanez pabrėžė, kad sprendimus, kurie galėjo tapti tragedijos priežastimi, priėmė pirmiausia Argentinos karinės jūrų pajėgos.

Ryšys su povandeniniu laivu „San Juan“, kuriame buvo 44 įgulos nariai, nutrūko praėjusių metų lapkričio 15 d. Lapkričio 30 d. Argentinos karinės jūrų pajėgos pranešė, kad įgulos gelbėjimo operacija nutraukiama, bet paties laivo bus ieškoma toliau.

Šeštadienio naktį Argentinos kariškiai informavo, kad šalies vyriausybės pasamdyta JAV kompanija „Ocean Infinity“ aptiko povandeninį laivą „San Juan“ 907 metrų gylyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ano

ano portretas
o kas atsakingas uz lektuvo AN zuti jei samoningai buvo slepiamas tyrimas ciniskai iskelus lektuva isake neiskelti nes butu isaiskejus tiesa ir tai butu atsiliepe jav /draugystei ar ne taip p, olek?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių