Quantcast

Taivanas: Kinija privalo atsisakyti senojo mąstymo

  • Teksto dydis:

Kinijos komunistų partijai savo konstitucijoje įtvirtinus nepritarimą Taivano nepriklausomybei, Taipėjus šeštadienį apkaltino Pekiną laikantis „senojo  mąstymo“.

„Raginame naująją Kinijos komunistinės vyriausybės vadovybę atsisakyti senojo invazijos ir konfrontacijos mąstymo ir nesutarimus spręsti taikiomis, teisingomis bei realistiškomis priemonėmis“, – sakoma taivaniečių Žemyninių reikalų tarybos pareiškime.

Šeštadienį priimtoje Kinijos komunistų partijos suvažiavimo rezoliucijoje skelbiama, kad sutarta „įtraukti į partijos konstituciją pareiškimus dėl... tvirto prieštaravimo „Taivano nepriklausomybės“ siekiantiems separatistams ir jų atgrasymo“.


Šiame straipsnyje: TaivanasKinijanepriklausomybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Paiwan

Paiwan portretas
Tokio kaip "Taiwan'o" išvis nėra. Tsai Ing-wen beprotė kaip ir jos visa mankurtu DPP partija... PRC yra vienintele Kinija, o "taiwanas" priklauso vietinians paiwano žmonėms.

Taivanas siulo Kinieciams

Taivanas siulo Kinieciams  portretas
KEIST ORENTACIJA visiems tapt LGBTQ -jistais dermoKratais....Kinieciai --pakolkas nenori tapti jankiu valdomais iskrypeliais...

Nuomonė

Nuomonė portretas
Taivanas yra neatskiriama Kinijos dalis. Laikas jį prisijungti galutinai, kaip Honkongą ir įvesti ten tvarką. Va dėl okupuotų Havajų- tai dar klausimas kam jie turi priklausyti.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių