Quantcast

Surinkta 10 mln. amerikiečių parašų dėl D. Trumpo apkaltos

Daugiau kaip 10 mln. žmonių Jungtinėse Valstijose pasirašė peticiją, kurioje reikalauja kad Kongresas pradėtų prezidento Donaldo Trumpo apkaltos procesą.

Aktyvistai ketvirtadienį prie Kapitolijaus Vašingtone perdavė parašus – USB atmintinėje ir dešimtyse popierinių dėžių – demokratų parlamentarei Rashidai Tlaib.

R. Tlaib nuo sausio dirba Atstovų Rūmuose ir jau daug mėnesių reikalauja apkaltos D. Trumpui. Demokratai gali savo balsų dauguma Atstovų Rūmuose inicijuoti apkaltą. Tačiau sprendimą dėl prezidento nušalinimo turėtų priimti Senatas, kur daugumą turi D. Trumpo respublikonai.

Ataskaitos apie Rusijos aferą paskelbimas balandį pakurstė debatus dėl D. Trumpo apkaltos. Specialusis tyrėjas Robertas Muelleris priėjo prie išvados, jog nėra pakankamai įrodymų, kad būta nelegalių slaptų susitarimų tarp D. Trumpo komandos su Rusija per 2016 metų rinkimų kampaniją. Tačiau vienareikšmiškai nebuvo panaikinti kaltinimai prezidentui dėl trukdymo teisingumui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
masonai atsikrato marionete kuri atliko savo darba padovanodamas Jeruzale zydams o dabar jiems trukdo ju slaptiems planams nes kongresas isvisko valdomas bankininku kurie zydai ir iseina kad uz didele meile pinigams nusipirko sau problemu juk jankiai niekados nemaste o tik saude tai ir rezultatas aiskus valdo sionistai o sitie tik pritaria su visais ateiviais.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių