Quantcast

Suomijos premjerė S. Marin skiriasi su vyru

Suomijos ministrė pirmininkė Sanna Marin (Sana Marin), po pralaimėtų visuotinių rinkimų paliksianti savo postą, trečiadienį paskelbė, kad ji ir jos vyras pateikė skyrybų prašymą.

„Mes kartu padavėme skyrybų prašymą. Esame dėkingi už 19 metų, praleistų kartu“, – socialinio tinklo „Instagram“ istorijoje rašė S. Marin.

Ji pridūrė, kad su savo partneriu Markusu Raikkonenu (Markusu Raikonenu), kuris šiuo pranešimu pasidalijo savo „Instagram“ profilyje, yra vis dar geriausi draugai.

Pora turi penkerių metų dukrą, o S. Marin sakė, kad „mes ir toliau leisime laiką kartu kaip šeima“.

Balandžio mėnesį S. Marin socialdemokratai su 43 vietomis 200 narių parlamente nukrito į trečią vietą, atsilikdami nuo konservatyvios Nacionalinės koalicijos, turinčios 48 vietas, ir prieš imigraciją nusistačiusios Suomių partijos, turinčios 46 vietas.

Nacionalinė koalicija šiuo metu derasi dėl vyriausybės sudarymo su Suomių partija.

Dabar 37-erių S. Marin 2019 metais tapo jauniausia pasaulyje išrinkta vyriausybės vadove, vadovaudama centro kairės koalicijai su penkiomis moterimis partijos lyderėmis, iš kurių keturios yra jaunesnės nei 35 metų.

S. Marin buvo populiariausia Suomijos ministrė pirmininkė per pastaruosius dešimtmečius, tačiau vis tiek buvo poliarizuojanti asmenybė – nuo šalies pakreipimo link NATO iki antraščių apie vakarėlius.

Jos populiarumas pasiekė aukščiausią tašką COVID-19 pandemijos metu, todėl ji užsitarnavo neabejingos krizės lyderės reputaciją.

Tačiau netrukus ji pateko į laikraščių antraštes, susijusias su jos asmeniniu gyvenimu, ir jos reputacija suprastėjo.

2022 metų rugpjūčio mėnesį nutekinti socialinių tinklų vaizdo įrašai, kuriuose S. Marin vakarėlio metu linksminosi su grupe Suomijos įžymybių, apskriejo visą pasaulį ir privertė ją atlikti narkotikų testą, kad išsklaidytų įtarimus dėl nusižengimo.

Vieni gynė jos teisę į privatų gyvenimą, kitiems skandalai buvo netinkami jos pareigoms ir rodė jos nepatyrimą.

S. Marin vyriausybė oficialiai atsistatydino, bet toliau dirbs laikinai, kol bus suformuota ir paskirta nauja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ten kur kvaila boba ten karas

Ten kur kvaila boba ten karas portretas
visur kur vadovaus silpnoji lytis (mergaite) baigsis negerai

O

O portretas
tai kas??

Jo

Jo portretas
Geriau kaip didysis komunistų kuilys, sugulovei viešbutis, su sugulove poilsiaut. O kaip tikroji žmona, kaip įvyko skyrybos ? Vsio zakonno
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių