Quantcast

Striptizo klubas atšaukė labdaros renginį D. Trumpo golfo laukuose

  • Teksto dydis:

Vienas striptizo klubas trečiadienį atšaukė labdaros golfo turnyrą, turėjusį įvykti JAV prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) golfo laukuose.

Per renginį golfo laukuose „Trump National Doral“ Floridoje turėjo būti renkami pinigai vietos labdaros fondui, žaidėjams buvo siūlomos „golfo patarnautojos pagal pasirinkimą“, nurodė renginį organizavęs Majamio klubas „Shadow Cabaret“.

„Dėl visos atmosferos, supančios mūsų golfo turnyrą, „Shadow Cabaret“ nusprendė atšaukti renginį. Norime atsiprašyti visų, kuriuos galėjo įžeisti šis turnyras“, – savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ nurodė klubas.

„Shadow Cabaret“ interneto svetainėje turnyras vadinamas „seksualiausiu 2019 metų Majamio labdaros renginiu“. Skelbime pavaizduotas rausvais dažais padažytų lūpų atspaudas ant golfo kamuoliuko ir Trumpų šeimos herbas kampe.

Renginys turėjo prasidėti nuo „susipažinimo su savo golfo patarnautoja“ penktadienį. Šeštadienį turėjo vykti turnyras ir „iškilmingas šou“, rodo skelbimas.

D. Trumpo verslo imperija „The Trump Organization“ ir su krepšiniu susijusi ne pelno organizacija „Miami Allstars Foundation“, kuriai turėjo būti renkami pinigai per golfo turnyrą, taip pat paskelbė, kad renginys atšauktas, rašė „The Washington Post“.

Trečiadienį laikraštis pranešė, kad „Miami Allstars Foundation“ direktorius Carlosas Alamilla (Karlosas Alamilja) neskyrė daug dėmesio planuotam renginiui ir nematė skelbimų, kol jam nepaskambino laikraščio žurnalistai.

Tuomet jis, „The Washington Post“ duomenimis, paskambino į klubą ir pasakė: „Mes nedalyvaujame, ir aš manau, kad turėtumėte atšaukti renginį.“

„The Trump Organization“ pareiškime, kurį išplatino JAV žiniasklaida, sakoma, kad „labdaros organizacijai atšaukus savo dalyvavimą, renginys mūsų nuosavybėje nevyks, o visi sumokėti pinigai bus sugrąžinti“.

„Ketinome rinkti pinigus nusipelniusiai vietos labdaros organizacijai. Viešbutis „Trump Doral“ nėra susijęs su mūsų kompanija, neskaitant to, kad paprasčiausiai leido mums išsinuomoti golfo laukus“, – pareiškė „Shadow Cabaret“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Kažkam labdara nepatinka?.. ar tik ne gėjams? :s
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių