Quantcast

Spekuliacijos apie A. Lukašenkos sveikatą: šlubavo, nepasakė įprastos kalbos

  • Teksto dydis:

Baltarusijos diktatorius Aliaksandras Lukašenka beveik nesirodė viešumoje nuo pat gegužės pradžios, o gegužės devintąją buvo ypač prastos formos, rašoma UNIAN.

Baltarusijos leidinys „Zerkalo“ išanalizavo A. Lukašenkos darbotvarkę ir padarė išvadas, kad gegužę nebuvo planuota jokių viešų renginių. Jau trečią dieną iš eilės diktatorius apskritai niekur nebesirodo.

„Baltarusijos politiko rutinos anomalijos prasidėjo gegužę, dar prieš kelionę į Maskvą švęsti Pergalės dienos“, – rašyta laikraštyje.

Gegužės trečią, ketvirtą ir penktą dienomis A. Lukašenka turėjo tik vieną viešą renginį – gegužės penktąją įteikti valstybiniai apdovanojimai to nusipelniusiems įvairiose srityse. Žiniasklaidos dėmesį atkreipė užkimęs diktatoriaus balsas. Tai pasirodė keista, nes A. Lukašenka yra įpratęs kalbėti dažnai ir ilgai, ypač su žurnalistais.

Dar vienas viešas renginys buvo susitikimas, kuriame buvo aptartos saugumo grėsmės, įstatymai ir teisėtvarka, priemonės užtikrinti saugumą pasienyje. 

Kur dingo A. Lukašenka?

Per Pergalės dienos paradą Maskvoje, tikėtina, kad A. Lukašenka susirgo. Jis nepasirodė bičiulio Vladimiro Putino organizuojamoje vakarienėje. Rusijos Federacijos Prezidento atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas paaiškino, kad A Lukašenka išskrido iš karto po parado todėl, kad yra „labai užsiėmęs“.

Pasak žiniasklaidos pranešimų, galybė gydytojų buvo pakviesti padėti A. Lukašenkai, kai jis buvo Maskvoje. Teigiama, kad jam pastatyta lašinė ir Baltarusijos valdovas išsiųstas namo. Minske diktatorius šlubuodamas pasirodė žurnalistams. Kartu su juo buvo ir sūnūs, kurie sekė kiekvieną A. Lukašenkos žingsnį. Negana to, politikas nepasakė tradicinės kalbos.

Sklandant gandams apie Baltarusijos diktatoriaus yrančią sveikatą, keliamas klausimas, kas jį pakeistų mirties atveju. Politikos ekspertai tikina, kad tokiu atveju Baltarusijos valdžia kreiptųsi į Baltarusijos Respublikos parlamento aukštųjų rūmų pirmininkę Nataliją Kochanovą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pranašas

Pranašas portretas
Prakeiktas jis smarkiai

Senelis ant tanko

Senelis ant tanko portretas
Nedekite i dienrasti tokiu gaidyno nuotrauku ir maziau afisuokite uzdraustus zudiku simbolius, bei veliavas.

kremliaus autai

kremliaus autai portretas
Tikriausiai gavo "Novicioko"?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių