Quantcast

Spauda: J. Bidenas ketina iškart po inauguracijos atšaukti virtinę D. Trumpo įsakų

Pergalę JAV prezidento rinkimuose paskelbęs Joe Bidenas ketina atšaukti virtinę Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) įsakų, kai tik pradės eiti pareigas sausio 20 dieną, remdamasis informuotais šaltiniais pranešė laikraštis „The Washington Post“.

J. Bidenas planuoja sugrąžinti JAV į Paryžiaus susitarimą dėl klimato, atšaukti JAV pasitraukimą iš Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO).

Be to, leidinio šaltinių duomenimis, išrinktasis prezidentas nori nedelsdamas atšaukti imigracijos draudimą, nukreiptą prieš daugelį musulmoniškų šalių, ir atkurti programą, pagal kurią šalyje galės pasilikti tie žmonės, kurie vaikystėje į ją buvo atvežti nelegaliai.

J. Bidenas jau pažadėjo, kad pirmadienį paskirs grupę iškilių mokslininkų, kuriems bus pavesta parengti kovos su koronaviruso pandemija planą.

„Pirmadienį paskirsiu grupę vedančiųjų mokslininkų ir ekspertų kaip pareinamojo laikotarpio patarėjus, kad [jie] padėtų padaryti Bideno ir [išrinktosios viceprezidentės Kamalos] Harris (kamalos Haris) planą konkrečiu brėžiniu, pradėsiančiu [veikti] 2021 metų sausio 20 dieną“, kai įvyks jų inauguracija, savo šalininkams sakė išrinktasis prezidentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baikit

baikit portretas
ta propoganda pamatysim kaip /dugna/ desim blogis nekaraliaus....

Tam Nebus

Tam  Nebus portretas
Durniau tu nelaimingas.Savo sapaliojimus apie balsų perskaičiavimą Mičigane tikriausiai susapnavai.

Nebus

Nebus portretas
Jis joks prezidentas, Amerikoj vyksta teisminiai procesai dėl fake balsų, iš kurių jau vienoj valstijoj laimėta. Mičigane perskaičiavus balsus Trump laimėjo. Ir tai tik pradžia.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių