Quantcast

Sirijoje apsilankęs V. Putinas atvyko į Stambulą

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, antradienį su iš anksto neskelbtu vizitu apsilankęs Sirijos sostinėje ir susitikęs su šalies lyderiu Basharu al Assadu (Bašaru Asadu), vakare atvyko į Stambulą.

Kremliaus spaudos tarnyba nurodė, kad trečiadienį V. Putinas dalyvaus dujotiekio „TurkStream“ paleidimo ceremonijoje.

Ukrainą aplenkiančio „TurkStream“ povandeninė dalis per Juodąją jūrą baigta tiesti pernai lapkritį, o šiemet vamzdynas nutiestas per Turkiją. Dujotiekis – dviejų gijų, kurių kiekvienos metinis pralaidumas – 15,75 mlrd. kubinių metrų. Pirmoji gija skirta Turkijos, o antroji – Europos rinkai, iš jų 3,5 mlrd. kubų – Bulgarijai, 2,5 mlrd. kubų – Serbijai, 6 mlrd. kubų – Vengrijai.

Į Stambulą V. Putinas atvyko po netikėto vizito Damaske, kur taip pat aplankė Sirijoje veikiančių B. al Assado vyriausybę remiančių Rusijos pajėgų vadavietėje ir apsilankė didingoje Omejadų mečetėje.

Kremlius informavo, kad Rusijos lyderis Stambule taip dalyvaus derybose su Turkijos prezidentu Recepu Tayyipu Erdoganu (Redžepu Tajipu Erdohanu) ir aptars dvišalių santykių plėtros klausimus, taip pat padėtį Sirijoje ir Libijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

reikia

reikia  portretas
kad turkai daugiau siustu dzihadistu -'pabegeliu'.

earth king

earth king portretas
gerai kad tokio lygio noras yra pono vladimiro, ir kodėl dabar pasirinko tokio meto spresti derybas dėl duju teikimo, net sirijoj, apsilanke o vamzdi pratėse per jūros gelmes o kodėl ne per sausumos žemes lygumas, kur matyta juk ir gamta kenčia nuo tokio masto, juk kova vyksta dėl gamtos o kame čia fokusa nukreipia kita vaga, apeina ukrainiečius, juk ir mus baltijos jūra yra nukreipta per šona ir vamzdys pratestas iki vokietyjos kas pasakys aš esu geras juk ne už geras akis tas yra daroma, politikos kurimas bukite tarpe mūsų aš jus myliu, valodia stengiasi, dėl jūsų, okas liečia ukrainiečius taip ten yra blogi smirdžiai, o pabaltiečiai, ir smirdžiai pabėgo nuo dydelio ramsčio saungos ir sukurė blogi tarpe respubliku, juk ar netiesa prisiminkime kokia kaina mes mokėjomuž dujas ivanuškai, ir liko tie pinigai mūsų visu gyventoju , net nepadėjo nei švedijos arbitažas liko kur , va kokio molio eskalavimas gudrybių, mes jus mylime, imkite duosime bet ne už gražias akis,

Itarus

Itarus portretas
O ko sitas shakalas, uodega pabrukes, eme keliauti po karo zonas?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių