Quantcast

Serbijos ministras: sankcijų Rusijai neįvedinėsime

  • Teksto dydis:

Serbijos gynybos ministras Aleksandras Vulinas atmetė jo šalies prisijungimo prie sankcijas Rusijai taikančių valstybių grupės.

„Serbija - rimta Rusijos draugė. Serbija niekada nedalyvaus antirusiškoje isterijoje. Mes niekada neįvedinėsime sankcijų Rusijai ir niekada netapsime šalimi, neigiamai kalbančia ar galvojančia apie Rusiją“, - sakė A. Vulinas po susitikimo su Rusijos gynybos ministru Sergejumi Šoigu.

A. Vulinas pabrėžė, kad Rusija ir Serbija „palaikė draugiškus santykius sunkiausiais laikais, juos puoselės ir geriausias“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
ATSIRANDA DAR IR PROTINGŲ VALSTYBĖS VADOVŲ.KAD TAIP LIETUVOJE.

nors

nors portretas
berods 2000 metais rusai ir išdavė Jugoslavijos tautas, kai JAV subombardavo, padarė ten tiesiog skerdynes, bet serbai kurie yra viena iš slavų tautų, visgi nori ruskiams kažką padėti, nors manau, visokios sankcijos jiems tikrai pabarabanu, tai yra tik JAV ir Europos poltikavimo rezultatų išvestinė

>nejuokin

>nejuokin portretas
neklaidink, nėra jokių kinų bazių pas ruskius, o šiaip nemažai kinų, korėjiečių dirba Vladivostoko, Chabarovsko kraštuose, daug ir medienos iš ten vežė, nors medis tai toks augalas, kuris po keletos dešimtmečių ir vėl atauga, tai tiek ir problemų
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių