Quantcast

Sasekso hercogų interviu: Meghan Markle save vadina „šmeižto“ auka

Praėjus daugiau kaip metams po pasitraukimo iš britų karališkosios šeimos, princo Harry‘io žmona Meghan Markle milijoninei TV auditorijai pasakojo, kaip kentėjo būdama šios šeimos nare. Ji tapo „šmeižto“ auka ir vienu metu nebenorėjo gyventi, sakė Meghan sekmadienio vakarą transliuotame interviu, kurį kartu su savo vyru davė garsiai JAV pokalbių laidų vedėjai Oprah‘ai Winfrey.

„Aš tiesiog nebenorėjau gyventi. Ir tai buvo labai aiški ir reali – ir nerimą kelianti pastovi mintis“, – kalbėjo 39-erių M. Markle dvi valandas trukusiame interviu apie nuolat neigiamus britų žiniasklaidos komentarus.

Ji teigė, kad kreipėsi į karališkąją šeimą ir sakė, jog kenčia ir yra reikalinga profesionalios pagalbos, tačiau jai buvo atsakyta, „kad negaliu to, nes tai nėra gerai institucijai“.

Meghan paminėjo incidentą su savo svaine Kate prieš vestuves su Harry‘iu 2018 metų gegužę. Tada bulvarinė žiniasklaida išsamiai rašė, kad Meghan pravirkdė Kate. „Tačiau buvo priešingai“, – sakė Sasekso hercogienė. Iš tikrųjų Kate „dėl kažko susijaudino“, tačiau tada pamatė savo klaidą ir už tai atsiprašė. „Kiekvienas institucijoje apie tai žinojo“, – sakė M. Markle, turėdama omenyje karališkąją šeimą. Tai buvo „tikro šmeižto pradžia“ ir „lūžio taškas“ jos santykiuose su karališkąja šeima.

Aš tiesiog nebenorėjau gyventi. Ir tai buvo labai aiški ir reali – ir nerimą kelianti pastovi mintis.

Meghan, kurios motina yra afroamerikietė, karališkuosius rūmus taip pat kaltino rasizmu. Karališkoji šeima esą prieš jos pirmojo sūnaus Archie gimimą nerimavo dėl jo odos spalvos. Ji neštumo metu esą turėjusi klausytis kalbų, kokio tamsumo bus jo oda.

Antrojo kūdikio besilaukianti Maghan, be to, atskleidė, kad ji ir Harry‘is susituokė dar likus trims dienoms iki oficialių jų vestuvių 2018 metų gegužės 19-ąją. Šiuo metu Kalifornijoje gyvenanti pora paskelbė, kad laukiasi mergaitės.

Harry‘is ir Meghan praėjusių metų pradžioje netikėtai pareiškė pasitraukiantys iš karališkųjų rūmų pirmųjų gretų. Viena to priežasčių buvo nuolat neigiami britų žiniasklaidos straipsniai apie Meghan.

Princas Harry‘is ir Meghan Markle/EPA-ELTA nuotr.

Princas Harry‘is keliskart pareiškė norįs užkirsti kelią tam, kad nepasikartotų tragiška jo motinos istorija. Princesė Diana nuo pat savo vestuvių su princu Charlesu buvo persekiojama britų spaudos. Ji žuvo 1997 metų rugpjūčio 31-ąją, kai paparacių persekiojamas jos automobilis Paryžiaus tunelyje rėžėsi į atramą.

Interviu O. Winfrey princas Harry‘is sakė, kad yra labai nusivylęs savo tėvu princu Charlesu. Jis iš tikrųjų jaučiasi savo tėvo „paliktas likimo valiai“. „Jis patyrė kažką panašaus. Jis žino, kas yra skausmas“, – kalbėjo jis apie savo ir savo tėvo sunkumus su karališkąja šeima ir britų žiniasklaida. Tačiau jis „visad mylėsiąs“ savo tėvą.

Jo tėvas ir brolis Williamas yra „įkalinti“ karališkojoje sistemoje, sakė Harry‘is. Jie negali ištrūkti ir dėlto jis „labai užjaučia“.

Kartu Harry‘is pabrėžė, kad jis ir jo žmona Meghan „padarė viską, ką galėjo“, kad liktų karališkojoje šeimoje. „Man liūdna, kad atsitiko tai, kas atsitiko“, – teigė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Debiliukams

Debiliukams portretas
Ar jums durnyne internetas nemokomas?

Komentaras

Komentaras portretas
....vargas vargelis.Greit ateis laikas kai antraštės rašys apie šių hercogų skyrybas. Atėjo boba , padarė balaganą , o galų gale palinks ponulį Harį....

Anonimas

Anonimas portretas
GB taip vad, ,,karalius ir karaliska seima,, ISKARTI kaip sunis. Parazitai ant Britanijos tautu sprando.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių