Quantcast

Saldi staigmena: stiuardese apsimetusi JAV pirmoji ponia orlaivyje dalijo ledus

Iš kelionės grįžtanti JAV pirmoji ponia Jill Biden (Džil Baiden) ketvirtadienį iškrėtė Melagių dienos pokštą kartu su ja skridusiems žurnalistams ir darbuotojams, kai apsimetusi stiuardese pavaišino juos ledais. 

Pirmajai poniai po apsilankymo Kalifornijoje sugrįžtant į Vašingtoną, orlaivio salonu praėjo moteris trumpais juodais plaukais, dėvėjusi juodą apsauginę kaukę ir prisidegusi ženkliuką su vardu „Jasmine“ (Džasmin), kuri darbuotojams, slaptosios tarnybos agentams ir žurnalistams padalijo ledų.

Po penkių minučių „Jasmine“ vėl pasirodė žiniasklaidos atstovams skirtoje orlaivio zonoje, tik šįkart – jau be peruko. Paaiškėjo, kad smagų pokštą bendrakeleiviams iškrėtė J. Biden.  

„Su Melagių diena!“- smagiai kreipėsi į žurnalistus pirmoji ponia.

Tai nebuvo pirmasis kartas, kai J. Biden lėktuve iškrėtė pokštą bendrakeleiviams.

Pasak JAV žiniasklaidos, kartą, kai jos vyras Joe Bidenas (Džo Baidenas) dar ėjo viceprezidento pareigas, J. Biden JAV viceprezidento orlaivyje „Air Force Two“ pasislėpė virš keleivių galvų esančiame rankinio bagažo skyriuje ir išgąsdino jį atidariusį žmogų, sušukdama „Bu!“    

Ketvirtadienį su pirmąja ponia skridę žurnalistai pripažino buvę „visiškai apmulkinti“, tačiau juos „guodžia faktas, kad niekas iš FLOTUS (pirmosios šalies ponios) darbuotojų taip pat neatpažino užsimaskavusios dr. J. Biden“.

Vaniliniai ledai su šokolado glaistu „buvo gardūs“, sakė jie.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių