Quantcast

S. Lavrovas: Rusija atsakys į galimas Vakarų sankcijas dėl A. Navalno

Rusija atsakys į galimas naujas Vakarų sankcijas dėl opozicijos veikėjo Aleksejaus Navalno, šeštadienį pareiškė rusų užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas.

Abipusiškumo principo tarptautinių reikalų srityje niekas neatšaukė, – interviu televizijai „Rossija“ sakė S. Lavrovas. – Pažiūrėsime, kokios bus naujos sankcijos [ir], žinoma, reaguosime. Be reakcijos to negalima palikti.“

44-erių A. Navalnas, vienas pagrindinių prezidento Vladimiro Putino kritikų, rugpjūčio 20 dieną pasijuto blogai skrydžio iš Tomsko į Maskvą metu. Lėktuvas neplanuotai nutūpė Omske ir A. Navalnas komos būsenos buvo nuvežtas į Omsko ligoninę. Rugpjūčio 22-ąją jis buvo pervežtas į kliniką „Charite“ Berlyne.

Rugsėjo 2 dieną Vokietijos pareigūnai, remdamiesi šalies kariuomenės laboratorijos išvadomis, paskelbė, kad A. Navalno organizme aptikta nuodų iš nervus paralyžiuojančių medžiagų grupės „Novičiok“ pėdsakų.

Rugsėjo 7-ąją klinika „Charite“ pranešė, kad A. Navalnas pabudo iš dirbtinės komos, jo būklė pagerėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tam anonimui

Tam anonimui portretas
Tiek Rusijoj tiek Baltrusijoj išrinkti tautos gelbėtojai tsmpa pusdurniai,ar su puzdurniu galima bendrauti,o su kuo ruošiesi kariauti,kad apie kraujNo upes pliurpi,Niekas nesiruošia kariauti ,o išvis jokių reikalų neturėti užmiršti šią NKVD irštva visiems laikams.

SEKANTIS NOVYCIOK BANDYS MEGADISIDENT XADARKOVSKIJ

SEKANTIS NOVYCIOK BANDYS MEGADISIDENT XADARKOVSKIJ portretas
Kalta bus plaukuota meskos letena is rasiejos.

Anonimas Ananimui

Anonimas Ananimui portretas
Pizdink tu nah is Lietuvos -vis vien jokios naudos tautai is taves, rusai kacapai hujapai, na debiliukas tikras, matyt is Lietuvos niekada nebuvo isvaziaves ir kaz kas vaikisteje konkreciai skriaude...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių