Quantcast

Rytų Ukrainos separatistai perdavė Kijevui 64 kalinius

  • Teksto dydis:

Apsišaukėliška Luhansko liaudies respublika (LLR) perdavė Kijevo vyriausybei 64 kalinius, panorusius atlikti likusią bausmę ne separatistų kontroliuojamoje Ukrainos dalyje, trečiadienį pranešė viena separatistų pareigūnė.

„Šiandien perdavėme ukrainiečiams 64 kalinius, nuteistus iki 2014 metų. Primename, kad tai yra Luhansko liaudies respublikos geros vilties ženklas“, – pareiškė LLR atstovė Trišalėje kontaktinėje grupėje konfliktui Donbase sureguliuoti Olga Kobceva.

„Ukrainai perduoti tik nuteistieji, kurie pareiškė norą atlikti bausmę Ukrainos teritorijoje“, – pridūrė ji.

Kaliniai buvo perduoti ant Sčastjės miesto rajone esančio tilto, stebint LLR ir Jungtinio ugnies nutraukimo režimo kontrolės ir koordinavimo centro atstovams.

Nuo 2018 metų gruodžio iki šių metų gegužės LLR iš viso perdavė Kijevui 195 kalinius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ane?

ane? portretas
Tai žmonės norintis gyventi taip kaip jie nori. Tai darė visos pasaulio šalys. JAV atsiskyrė nuo Britanijos, Indija , taip pat, tą patį padarė Australija, Naujoji Zelandija. Kokie separatistai? Buvo (IR YRA DIDELĖS IMPERIJOS) Bet yra ir mažos, - kurios neleidžia mažoms tautelėms (ar jų mažumoms) gyventi taip, kaip joms norisi. taip yra Gruzijoje , - kur vyksta konfliktai su Abchazija ir Osetija, Taip yra Britanijoje kur konfliktuoja Šiaurės Airija ir Anglija, Ispanija ir Katalonija, - ir t.t ir t.t . Net Lietuvoje , prie tam tikrų sąlygų ir gero finansavimo, galima suregzti konfliktą tarp Lietuvos regionų . Tai kam niekinti kitos šalies žmones, kurie tik nori tiesiog gyventi, tik tiek,- gyventi taip kaip jiems atrodo geriau.

m

m portretas
Pritariu! ka tik taip pat pagalvojau! Separai, apsišaukeliai, prorusiški ir tt. O žmones ten tiktai gyvena ir niekur eit nesiruoše

to BNS

to BNS portretas
Alio,redakcija!Jeugu.."Apsišaukėliška Luhansko liaudies respublika (LLR)-separai? Tai, kom buvo lietuviai 1991 m(pries SSSRa)? "separai" ar KAS??
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių