Quantcast

„Ryanair“ akcija: išparduos net apie milijoną bilietų

  • Teksto dydis:

Pigių skrydžių avialinijos „Ryanair“ prasidėjus rugsėjui paskelbė neeilinį išpardavimą. Lėktuvo bilietai į populiariausias kryptis kainuoja vos nuo 5 svarų sterlingų tiek į vieną, tiek į kitą pusę.

Ši išskirtinė akcija vyks tik iki rugsėjo 2 d. vidurnakčio, o išparduodama bus net apie milijoną lėktuvo bilietų.

Kaip rašo „Mirror“, skrydžiai už juokingą kainą yra net tokiomis populiariomis kryptimis kaip Graikija, Ispanija, Prancūzija ar Italija, kur dar vos prieš porą dienų bilietų kainos siekė net iki 300 svarų sterlingų į vieną pusę.

Taip pat į akcijos kainas įtrauktos tokios kryptys kaip Berlynas, Budapeštas, Dublinas, Oslas, Ryga ir Vilnius. Skrydžiai vyksta iš visų populiariausių oro uostų: Belfasto, Birminghamo, Bristolio, East Midlands, Liverpool, Londono Gatwicko, Londono Lutono, Londono Southendo ir Londono Stanstedo.

Vis dėlto, jau per pirmąsias akcijos valandas keliautojams tai sukėlė didžiulę pasipiktinimo bangą, kadangi bilietai parduodami tokiomis kryptimis, į kurias atvykus yra privaloma 14 dienų saviizoliacija.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/keliones/ryanair-bilietus-isparduoda-uz-skatikus?fbclid=IwAR0miCCpwcANfgNqeYycv6lsEbe_laez5Fc3nZuv-dfZLrI2QpqSTcXF5k0



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių