Quantcast

Rusija sutinka tęsti branduolinio ginklo ribojimo sutartį, bet be jokių sąlygų

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas penktadienį pasiūlė, kad Maskva ir Vašingtonas vieneriems metams ir nenustatant jokių išankstinių sąlygų pratęstų naujosios START sutarties galiojimą, kuri yra paskutinė abi šalis siejanti branduolinių ginklų kontrolės sutartis.

„Turiu pasiūlymą – pratęsti dabartinę sutartį mažiausiai metams, nenustatant jokių išankstinių sąlygų, kad turėtume galimybę vesti esmines derybas“, – Saugumos tarybos susitikime sakė V. Putinas.

JAV ir Rusijos naujoji START sutartis galioja iki vasario. 2010 metais pasirašyta sutartimi ribojamas JAV ir Rusijos branduolinių kovinių galvučių arsenalas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aaa

aaa portretas
o kas cia putojosi, kad Rusina nenori pasirasyti sutarties??? Kaip Iranas ivardijo, tai teroristine amerike nenori pratesti sutarties???

Volodimiras Putaunykas

Volodimiras Putaunykas portretas
Nu što.. Mes neturime ką priešpastatyti JAV tai ir tempiame laiką. Juk taip darome visada - kai gauname į kaulus, reikalaujame paliaubų, tuo metu siunčiame "humanitarinius" konvojus su ginkluote. O vėliau šaudome. Nu dabar ir su raketomis taip pat darysime, o jei ką sakysime b įrodykite, o mūsų ten nėra...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių