Quantcast

Rusija sako, kad su Baltijos šalimis nori sugyventi taikiai

  • Teksto dydis:

Rusija nekelia pavojaus Baltijos šalims ir nori taikių santykių su jomis, pareiškė Rusijos parlamento aukštųjų rūmų – Federacijos Tarybos – Gynybos ir saugumo komiteto pirmininkas Viktoras Ozerovas.

„Iš Rusijos pusės grėsmės Pabaltijo valstybėms nebuvo, nėra ir, esu tikras, nebus“, – trečiadienį per susitikimą su užsienio kariniais atašė Federacijos Taryboje sakė V.Ozerovas, atsakydamas į Estijos atstovo klausimą.

Jis pabrėžė, kad Rusija nori taikiai sugyventi su Pabaltijo valstybėmis ir megzti ekonominius ryšius, kurie buvo nutraukti subyrėjus Sovietų Sąjungai.

V.Ozerovas pridūrė, kad Rusija grėsme sau laiko NATO infrastruktūros priartėjimą prie jos sienų.

„Pačios NATO Rusija nelaiko grėsme savo saugumui ir teritoriniam vientisumui, bet esame įpratę, kad jeigu kada nors dėl kažko susitariame, tai turi būti įgyvendinta, o jeigu kažkas daroma – tuomet tai paaiškinama, kam ir kodėl tai vyksta“, – sakė jis.


Šiame straipsnyje: RusijaBaltijos šalystaika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai patiko Russus puola komentaras

Labai patiko Russus puola komentaras portretas
Jo tiesiog viso pasaulio jie nekenčia,kad kiti geriau gyvena.Karąlaimėjo rusai....bet vokiečiai geriau gyvena.Įdomu ?

Idomu

Idomu portretas
p. Lavrovas kalaba apie tam tikrus dirgiklius. Galiu jam pasiulyti issivezti visus tuos del kuriu atsiranda tie dirgikliai. Tada gal visi gales ramiai gyventi.

Anonimas

Anonimas portretas
>Skaitytojui. Klumpakoji, kiekvienoje šalyje yra po "žirinovski" , mes turim šustauską ir gražulį. Skiri asmeninę nuomonę nuo valstybinės ar esi ne tik bukas klumpius , bet ir skilęs? :)
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių